Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Alain Coumont, İstanbullu lezzet tutkunları için hazırladı

“Paylaşılan büyük masa” fikrinin öncüsü Alain Coumont, özel tariflerini bu kez İstanbullu lezzet tutkunları için hazırladı Taptaze, organik ...

“Paylaşılan büyük masa” fikrinin öncüsü Alain Coumont, özel tariflerini bu kez İstanbullu lezzet tutkunları için hazırladı

Taptaze, organik lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Belçika’nın dünyaca ünlü markası Le Pain Quoditien, kurucusu şef Alain Coumont’u İstanbul’da ağırladı.

Sağlıklı ve leziz menüleriyle kahvaltı, brunch, öğle ve akşam yemeklerinin ortak noktası olan Le Pain Quotidien’de Alain Coumont, özel tariflerini kendisi hazırlayarak sundu ayrıca Le Pain Quotidien Cookbook adlı kitabını davetliler için imzaladı.

Paylaşılan büyük masa ile bir akım başlattı
1990 yılında kurulan ve dünya çapında 19 farklı ülkede, 146 noktada telaşlı şehir yaşamının en sevilen duraklarından olan Le Pain Quotidien günlük koşuşturma rutinine sağlıklı ve leziz tadlarıyla anlam katıyor. İmzası olan tartineler, her mevsim tercih edilen lezzetli çorbalar, sezonun en özel tadlarıyla renklenen salatalar, ev yapımı hamur işleri, tatlılar ve %100 organik ekmek çeşitleri ile sağlıklı A la Carte seçeneklerini öncülüğünü yaptığı “paylaşılan büyük masa” sında sunuyor.

Organik ürünlerle hazırlanan kahvaltı ve brunchlar, taze meyvelerle hazırlanan içeceklerin yanısıra vegan ve vejeteryan seçenekleriyle zengin Le Pain Quotidien menüsü, her zevke ve damak tadına hitap ediyor.

Le Pain Quotidien, doğal ve taptaze tam buğday unlu, çavdarlı, zeytinli, fındık-üzümlü ve beş tahıllı %100 organik ekmekleri ile doyurucu ve besleyici öğünlerin vazgeçilmezi oluyor.

Bulunduğu her ülkenin yemek kültürünü ve yerel tadlarını kendi mutfağı ile harmanlayarak, iyi beslenmek isteyen herkese ulaşan Le Pain Quotidien’in paketlenmiş ürünlerini, dumanı üstünde tüten taptaze ekmeklerini evinize ve sevdiklerinize de götürebilir, catering servisiyle bu lezzet şölenini davetlerinizde misafirlerinizle paylaşabilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe