Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Beyaz eşya alışverişinde yepyeni bir adres

Yıllardır evinizin vazgeçilmezlerini üreten Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip markası İhlas Pazarlama, küçük ev aletlerindeki deneyimi...

Yıllardır evinizin vazgeçilmezlerini üreten Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip markası İhlas Pazarlama, küçük ev aletlerindeki deneyimini arkasına olarak şimdi de beyaz eşya grubunu güvenle evinize taşıyor.

Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip markası İhlas Pazarlama, küçük ev aletlerindeki deneyimlerini arkasına olarak yeni yıla yepyeni bir ürün grubuyla merhaba diyor.

Onlarca markanın yüzlerce ürününü 1500 kişilik ekip ile 75 ilde 285 ilçeye ulaştıran İPAŞ, 33 yıllık küçük ev aletlerindeki deneyimini arkasına alarak beyaz eşya grubunda da adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Tüketicilerin dünya markalı buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinelerinin farklı modellerini rahatlıkla bulabileceği İhlas Pazarlama, kullanıcısına senetli satışta 12 taksit imkanı sunarak tüketicisinin rahat alışveriş yapmasını sağlıyor. Ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına da 9 taksit imkanı sunuyor.

Bir evin ihtiyacı olan her şey İhlas Pazarlama’da…
İhlas Pazarlama’ya alışveriş yapmak için gelen ziyaretçiler, bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri farklı renk, model ve desen seçeneklerini rahatlıkla bulabilirken istedikleri ürünleri 12 ay senetle alma şansını elde ediyor.

Tüketicilere son teknolojiye uygun ürünleri %100 müşteri memnuniyetiyle sunan İhlas Pazarlama’ya 444 49 49 no’lu hattan rahatlıkla ulaşabilirken istedikleri ürünün kapılarına kadar gelmesi için destek alma şansını elde edebiliyor.

www.ihlaspazarlama.com.tr

Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe