Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kendi evinizde pişmişçesine lezzetler

Doğallıkla üretilen gıdaları tazeliği bozulmadan tüketicisi ile online alışveriş yoluyla buluşturan Tazedirekt şimdi de mutfakta! Kendi evin...


Doğallıkla üretilen gıdaları tazeliği bozulmadan tüketicisi ile online alışveriş yoluyla buluşturan Tazedirekt şimdi de mutfakta!


Kendi evinizde pişmişçesine lezzetler yaratan Tazedirekt mutfağında doğal, katkısız, taze ve günlük malzemeler kullanılıyor, yalnızca mevsim sebzeleri ile kendi çiftliğinden etler tercih ediliyor.

Mutfak ekibinde Türkiye ve dünya mutfağında uzmanlaşmış şefler ile ellerinin lezzetiyle nam salan, ‘anne yemeği’nin en güzel örneklerini hazırlayan alaylı şefler buluşuyor.

Tazedirekt’in Bursa’da Mustafakemalpaşa’daki çiftliklerinde bulunan Tazedirekt Mutfağı’nda Tazedirekt’te satılan ürünler kullanılarak hazırlanan birbirinden lezzetli yemekler online olarak Tazedirekt.com’dan sipariş edilebiliyor, ısıtıp yemeye hazır şekilde geliyor.

Hizmetin ve Gıdanın En Alası Tazedirekt’te!

Doğallıkla üretilen gıdaları, tazeliği bozulmadan üreticisi ile buluşturan Tazedirekt, 2014 yılından beri internet üzerinden hizmet veriyor.

1200 büyükbaş ve 5000 küçükbaş yetiştirme kapasitesine sahip, toplam 207.913 m2’lik alana kurulmuş olan Türkiye'nin en modern besi çiftliklerinden biri olan Boğazköy Çiftliği ile kırmızı ette fark yaratıyor.

Sadece organik tarım yapılan, 1.100 dönümlük Bostandere Çiftliğinde ise tarımda sağlığı ve lezzeti ön plana çıkarıyor. İyi tarım uygulamaları için de Atariye Çiftliğinin ürünlerini kullanıyor. Tüm ürünlerini yalnızca kendi araçlarıyla, soğuk zinciri bozmadan sağlık, tazelik ve lezzete ulaşmak isteyenlerle buluşturuyor.

Tazedirekt.com, şu anda İstanbul ve Ankara ile Bursa ve Kocaeli’nin büyük kısmına teslimat yapıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok