Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

KFC lezzetlerine Türk yorumu

Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC, Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan tarhana, haydari ve acuka soslarını menüleri...

Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC, Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan tarhana, haydari ve acuka soslarını menülerine ekledi. Yerel Türk soslarına kattığı yepyeni yorumla çıtır çıtır tavuk lezzetini ikiye katlayan KFC’nin yeni sosları, dünyada ilk kez Sana Bana Kova ve Sıkı Soslar Kutusu’yla birlikte tavuk severlerin beğenisine sunuldu.

Her damak zevkine hitap eden zengin bir menü sunan KFC, usta şefler tarafından daima taze olarak hazırlanan %100 taze ve çıtır çıtır tavuk lezzetleriyle yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Türklerin dünya mutfak kültürüne eklediği en önemli lezzetler arasında olan mis kokulu tarhana, taze dağ kekikli haydari ve en doğal domateslerden hazırlanan acuka sosları çıtır çıtır tavuk lezzetiyle harmanlanacak.

Ocak ayından bu yana Türk damak tadına uygun soslar geliştirmek üzere AR-GE çalışmaları yapan KFC şefleri, bu süreçte 25 farklı alternatif sos ortaya koydu. Tüketici araştırmalarına giren özgün soslar arasından en iyi 3 yerel sos şimdi, yenilikle geleneği harmanlamaktan zevk alanlar için sadece kısıtlı bir süreliğine yeni Sana Bana Kova ve Sıkı Soslar Kutusu’yla birlikte sunuluyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe