Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

PepsiCo Hasat Macerasını Şehre Taşıdı!...

Kaliteli patates yetiştirmeyi, verimi artırmayı ve tarımsal üretimde sürdürülebilirlik sağlamayı en büyük önceliklerinden sayan PepsiCo Türk...

Kaliteli patates yetiştirmeyi, verimi artırmayı ve tarımsal üretimde sürdürülebilirlik sağlamayı en büyük önceliklerinden sayan PepsiCo Türkiye, hasat deneyimini şehrin merkezine taşıdı. PepsiCo’nun Sürdürülebilir Tarım faaliyetlerinin aktarıldığı etkinlikte, katılımcılar patates hasadını deneyimlemenin yanı sıra, ünlü Şef Cenk Doğar’la birbirinden lezzetli tarifler hazırladılar.

Dünyanın en büyük yiyecek-içecek şirketlerinden biri olmanın yanı sıra dünyanın en büyük tarım işletmelerinden biri de olan PepsiCo, hem tüketicilerine en iyisini sunabilmek, hem de çevreye karşı olan sorumluluğunu en üst düzeyde yerine getirmek amacıyla gerçekleştirdiği Sürdürülebilir Tarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

PepsiCo’nun Türkiye’de hayata geçirdiği Sürüdürülebilir Tarım projelerini ve gelecek hedeflerini paylaşmak amacıyla düzenlediği etkinlikte katılımcılar, hasat macesarını şehirde deneyimlemenin yanı sıra ünlü Şef Cenk Doğar’la birbirinden lezzetli tarifler hazırlama fırsatı elde ettiler.

Patatesin 8 bin yıllık tarihinin de işlendiği etkinlikte katılımcılar, PepsiCo’nun Sürdürülebilir Tarım konusundaki yenilikçi yöntem ve hedeflerini, PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik ve PepsiCo Türkiye Agro Müdürü Hakan Sarı’dan dinlediler.

PepsiCo Türkiye, insanlar ve dünya için geleceğe daha sağlıklı yatırımlar yaparak sürdürülebilir büyümeyi sağlamak anlamına gelen Fayda Gözeten Performans vizyonu ile tüketicilerinin hayatlarına keyif katan besleyici, lezzetli yiyecek ve içeceklerden oluşan bir portföy sunmakla kalmıyor; aynı zamanda enerji, su ve ambalaj kullanımını azaltmaya yönelik yenilikçi yöntemler bulmaya, çiftçiler için en verimli üretim yöntemlerini geliştirmeye devam ediyor.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe