Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Su Altında Barbekü Yaparak Bir İlke İmza Attı

Dünyanın en büyük barbekü markası Weber-Stephen, Almanya Spoga Fuarı’ndaki gökyüzü yolculuğundan sonra şimdi de suyun altına indi. Barbeküyü...

Dünyanın en büyük barbekü markası Weber-Stephen, Almanya Spoga Fuarı’ndaki gökyüzü yolculuğundan sonra şimdi de suyun altına indi. Barbeküyü sadece yerde yapmak yerine Bodrum’da deniz altına da indiren Weber-Stephen Genel Müdürü Cem Yılmaz, böylece bir ilke imza attı. Suyun 20 metre derinliğinde barbekü yapan Yılmaz, böylece barbekü keyfinin zaman-mekan tanımadığını gösterdi.

Weber-Stephen markası, Almanya Spoga Fuarı’nda ‘Weber Grill in The Sky’ temasıyla gerçekleştirdikleri etkinlikte barbekü keyfini gökyüzüne çıkardı. Vinç yardımıyla kocaman bir masa ile 45 metre yukarı çıkartılan 18 kişi, aşçıların Balkonlarda da kullanım özelliği sağlayan gazlı ve elektrikli Q Serisi Weber Barbeküleriyle yaptığı leziz hamburgerlerden tattı. Almanya’daki bu ilki Türkiye’deki ikinci bir ilk izledi ve Weber, bu kez de barbekü ile denizin altına indi.

Weber-Stephen Genel Müdürü Cem Yılmaz, Ege’nin incisi Bodrum’da, dalgıçlar tarafından Big Reef olarak bilinen alanda 20 metre derinlikte barbekü yaptı. Profesyonel fotografçılar ve dalgıçlar eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik, sabah ve öğle dalışları olarak toplamda 4 saat sürdü. Hem yönetici hem de advanced bröveli bir dalgıç olan Cem Yılmaz’a, hepsi en az 2 yıldız veya open water advanced sertifikaları dalgıçlar eşlik etti.


Havada, Karada, Suda Her Yerde Barbekü…
Weber-Stephen’in denizin 20 metre derinliğinde yaptığı barbekü, ilk kez denenmesi sebebiyle rekor niteliği taşıyor. Etkinlikte kullanılan Weber Master Touch Barbekü de suyun 20 metre altına indirilen ilk barbekü olma özelliğini taşıyor. Bir kısmı teknede, diğer kısmı denizde yapılan etkinlikte barbekü, suyun altına ağırlıklar bağlanarak indirildi. Deniz altında nasıl duman çıkardığı ise Weber-Stephen barbekülerinin sırrı olarak kalacak…

Weber Master Touch GBS Dayanıklılığını Kanıtladı
Tüketicinin kolaylıkla kullanması için tasarlanan 57 santimetre çapındaki Master-Touch GBS, porselen ve çelikten yapılmış paslanmaz haznesi, uygun sıcaklık kontrolünü sağlayan entegrasyonu ve krom kaplı katlanabilir mangal ızgarasıyla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Kırılmaz ve iklim koşullarına uygun tekerlekleri, her zeminde rahatlıkla kullanılabilirken, 10 yıl kapak ve hazne garantisi ile kaliteden ödün vermeyenlere, yıllar boyu sürecek barbekü keyfini yaşatıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe