Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lipton'un Yenilenen Harmanı Çay Severlerle Buluşuyor

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, dökme çay pazarına yepyeni bir harman sunuyor.  Mükemmel çay lezzeti için Karadeniz'in çay tarlal...

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, dökme çay pazarına yepyeni bir harman sunuyor. 

Mükemmel çay lezzeti için Karadeniz'in çay tarlalarından toplanan ve kurutulan taze çay yapraklarını, ateş kırmızısı renk, buram buram koku, yumuşak içimli lezzet için harmanlayan Lipton, yenilenen lezzeti Lipton Yellow Label dökme çay ile her bardakta eşsiz bir çay keyfi sunuyor.

Dünyadaki 125 yıllık tecrübesiyle Karadeniz'de çay çiftçileriyle el ele üretim yapan ve çay tutkunları için çayın en seçkin harmanlarını hazırlayan Lipton, dökme çay pazarına yepyeni bir harman daha getiriyor.

Dünyada en fazla çay içilen ülkeler arasında ilk sırada olan Türkiye’deki çay severlerin sesine kulak veren Lipton, onların damak tadına uygun yenilediği harmanı Lipton Yellow Label ile eşsiz bir çay keyfi sunuyor.

Ateş kırmızısı demi, buram buram kokusu ve yumuşak içimiyle Türkiye'deki çay severlerin damak tadına uygun bir çay lezzeti sunan Lipton Yellow Label, en keyifli anlarını bir bardak çayla tamamlamak isteyenlere demleme çayda Lipton farkını yaşatıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok