Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pratik ve besleyici yemekler için derin dondurucu

Gıdaları vitamin ve besin değerlerini kaybetmeden korumayı sağlayan Bosch derin dondurucu, pratikliğiyle özellikle çalışan kadınlar için ide...

Gıdaları vitamin ve besin değerlerini kaybetmeden korumayı sağlayan Bosch derin dondurucu, pratikliğiyle özellikle çalışan kadınlar için ideal bir çözüm sunuyor. Biri BigBox olmak üzere 5 adet çekmece ve 2 adet bölmeye sahip derin dondurucu, ihtiyacınız olan yiyeceklerin her an elinizin altında olmasını sağlıyor.

Bosch Ev Aletleri, ‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunmaya devam ediyor. Bosch GSV33VW31N çekmeceli dikey derin dondurucu, düzenli bir şekilde gıdalarınızı yerleştirmenize olanak sağlıyor. Böylece ihtiyacınız olan gıdaya, sandık tipi derin donduruculara kıyasla çok daha kolay ulaşabiliyorsunuz.

Dondurulmuş gıdaların vitamin ve besin değerleri pişirme sırasında kaybolmuyor, ayrıca sebze ve meyvelerin ayıklanması, yıkanması temizlenmesi gerekmediğinden yemek hazırlamak da son derece pratik hale geliyor. Bosch derin dondurucu, pratik ve besleyici yemekler yapmak isteyen çalışan kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Büyük boyutlardaki gıdalarınızı rahatça yerleştirebilmeniz için ekstra alan sunan 29 cm derinliğindeki BigBox çekmecesine büyük et parçalarını bile rahatça yerleştirebilirsiniz. Bigbox çekmecesi de dahil olmak üzere 5 adet çekmece ve 2 adet bölmeye sahip derin dondurucu, FreshSense özelliği ile içindeki sıcaklığı her koşulda sabit tutarak dondurulmuş yiyeceklerinizi daha uzun süre taze saklıyor. A++ enerji sınıfında bulunan ürün, minimum enerji ile maksimum performans sunuyor.

Akıllı sensör teknolojisiyle daimi tazelik: Bosch FreshSense

Bosch GSV33VW31N Çekmeceli Derin Dondurucu, her türlü gıdanın daha uzun süre tazeliğini ve aromasını muhafaza eden FreshSense akıllı sıcaklık sensörü teknolojisine sahip. Dondurucunun çeşitli yerlerinde bulunan farklı FreshSense sıcaklık sensörleri, iç sıcaklığın her zaman sabit kalmasını sağlıyor. Sabit sıcaklık da yiyeceklerin daha uzun süre taze olarak saklanmasına olanak veriyor. Akıllı sıcaklık sensörleri sayesinde enerjiden de tasarruf ediliyor.

A++ enerji sınıfı ve LED aydınlatma ile hem şık hem pratik hem ekonomik

A++ enerji sınıfı ile GSV33VW31N Çekmeceli Derin Dondurucu, doğaya ve aile bütçesine katkı sağlıyor. Ayrıca, LED aydınlatması sayesinde, sadece şık görünmekle kalmıyor, hem daha iyi aydınlatıyor hem de diğer derin dondurucu lambalarından daha az enerji tüketerek, doğayı koruyor ve tasarruf imkânı sağlıyor. Üstelik Bosch çekmeceli derin dondurucularda kullanılan LED aydınlatma, buzdolabının kullanım ömrü boyunca değişime veya tamire ihtiyaç duymuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe