Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Saf Box ile arınmak ve kilo vermek çok kolay!

Saf Box evde ve iş yerinde sağlıklı beslenmek, arınmak ve kilo vermek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Düşük kalorili, anti-aging, spo...

Saf Box evde ve iş yerinde sağlıklı beslenmek, arınmak ve kilo vermek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Düşük kalorili, anti-aging, sporcu ve ketojenik menü seçenekleri arasından size uygun olanı seçerek ve teslim edilmesini istediğiniz adresi vererek sağlıklı beslenmeye bir adımı atabilirsiniz


Saf Box, ‘düşük kalori ve yüksek besin değeri’ prensibine dayalı yaklaşımla profesyonel olarak hazırlanıyor ve günlük olarak istenen adrese teslim ediliyor. Taze ve çiğ meyve, sebze içeriğine sahip Saf Box sağlıklı beslenmek ve daha sağlıklı hissetmek, aşırı kilolardan kurtulmak, sindirim sistemini dinlendirmek, bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenler için düşük kalorili, sporcu, anti-aging ve ketojenik olmak üzere dört menüden oluşuyor.

Saf Box’ta, çiğ ve 41°’nin altında işlem gören besinler

Saf Box’ın en önemli özelliği canlı (çiğ) yiyecekler içermesi yani pişirme işleminin uygulanmamasıdır. Çiğ ve 41°’nin altında işlem gören besinler yüksek miktarda enzim bulunduruyor. Enzimler ise besinlerin daha kolay sindirilmesine, sindirim sisteminin daha sağlıklı olmasına ve tüketilen besinlerden daha fazla fayda alınmasına destek oluyor.

Kuru yemişler, tohumlar ve baklagiller gibi gıdalar da beslenme düzenini dengeleyip çeşitliliği sağlarken; besin değeri yüksek yiyecekler size kendinizi daha enerjik hissettirip, sağlıklı bir canlılık veriyor ve kilo vermenize yardımcı oluyor.

Saf Box İstanbul ve Ankara’nın her yerine, www.thelifecoshop.com ve www.safkitchen.com sitelerinden online olarak sipariş verilebiliyor. Ayrıca 0850 766 9595 no’lu sipariş numarası da bulunuyor.

Saf Box’ın içinde neler var?

Günlük öğünlerin tümüne cevap verecek;
Sebze ve meyveler,
Sağlıklı içeriklerden yapılmış dürümler,
Çorbalar,
Salatalar,
Filizler,
Kuru yemişler,
Meyve ve sebze suları,
Atıştırmalıklar
Besin destekleri

Menü seçenekleri:

Düşük Kalorili Menü: Sağlıklı bir şekilde forma girmek isteyenler için ideal. Günlük 1200 kcal’e karşılık gelen ve besin değeri yüksek bir beslenme paketidir.

Sporcu Menüsü: Egzersiz yapan kişiler için idealdir. Kalori değeri ve protein miktarı yüksek olan bir menüdür.

Anti-aging Menü: Toksinleri nötralize eder, hücre yenileyici içeriğiyle cildin yenilenmesine ve daha genç görünümüne destek olur.

Ketojenik Menü: Vücut enerjisinin şeker, protein ve karbonhidratlar yerine bitkisel yağlardan sağlanmasını hedefleyen bir beslenme programıdır.

Kanserden korunma ve tedavi sonrası destek sürecinde, kalp ve damar sağlığını koruma, bağışıklık sistemini güçlendirme, detoks/arınma ve anti-aging etkisiyle vücutta yenilenme sağlar. Kilo verme aşamasında kasları koruyarak yağdan kilo kaybı sağlamayı hedefler.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe