Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tasarımcı Hande Çokrak, Coca-Cola Light’ı giydirdi!

Dünyanın önde gelen moda markalarıyla gerçekleştirdiği iş birlikleriyle özel ambalaj serilerine imza atan Coca-Cola Light, Türkiye’de Maid i...

Dünyanın önde gelen moda markalarıyla gerçekleştirdiği iş birlikleriyle özel ambalaj serilerine imza atan Coca-Cola Light, Türkiye’de Maid in Love markasının yaratıcısı Hande Çokrak ile işbirliği yapan Mudo FTS64 markası ile bir araya geldi.

Tasarımcı Hande Çokrak, Maid in Love x Mudo FTS64 “Born to be wild” özel koleksiyonu kapsamında gerçekleşen bu iş birliğiyle; tasarımlarının renkli, enerjik ve sıradışı doğasını Coca-Cola Light şişelerine de yansıttı.

Her dönemin şarkılarına ve filmlerine konu olan “Born to be wild” teması, Coca-Cola Light şişeleri üzerinde Maid in Love X Mudo FTS64’ün karakteristik çizgisiyle birleşiyor. Parlak ve canlı renklerin yanı sıra; ateş grafikler, zebra, leopar ve kamuflaj desenlerinin hakim olduğu bu özel ambalaj serisi, Coca-Cola Light ve Mudo FTS64 X Maid in Love tutkunları için yaratıldı. Sınırlı sayıda üretilen bu özel şişelere; İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum ve Adana’daki seçili Mudo mağazalarından ve mudo.com.tr’den Mudo FTS64 X Maid in Love ürünü satın alanlar sahip olabilecek.

Coca-Cola Light, daha önce de Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, Manolo Blahnik, Roberto Cavalli, Diane Von Furstenberg, Comme Des Garcons, Blumarine, Etro, Versace, Zac Posen, Alberta Ferretti, Chantal Thomass ve Moschino gibi dünya devi moda markaları ve tasarımcılarla yaptığı iş birlikleriyle, moda dünyasını sevenlerine bir adım daha yaklaştırmıştı.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe