Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Time Out Dergisi, İstanbul’un en iyilerini seçti

Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri organizasyonunda, her yıl olduğu gibi bu yıl da dergi okuyucularının oylarıyla İstanbul’un en iyileri b...

Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri organizasyonunda, her yıl olduğu gibi bu yıl da dergi okuyucularının oylarıyla İstanbul’un en iyileri belirlendi. 2015'in trendlerinin göz önüne alındığı ve yeni açılan mekanların da değerlendirildiği organizasyonda, 3 ayrı kategoride ödül Unilever Food Solutions sponsorluğunda verildi.

‘En İyi Catering’ kategorisinde ödülü İstanbul Gourmet kazanırken, ödülü Unilever Food Solutions Müşteri Geliştirme Lideri Sinan Gılava takdim etti. Bu yıl İstanbul’da ilk burger festivalini de düzenleyen Hellmann’s sponsorluğunda verilen ‘En İyi Burger’ ödülünün sahibi ise Jimmy's Burger oldu. Restoranın ödülünü, Unilever Food Solutions Pazarlama Müdürü Simgül Madanoğlu verdi.

Törende, yeme-içme sektöründe süreçleri daha sürdürülebilir hale getirmek ve dönüşüme öncülük etmek için WWF-Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle oluşturulan Türkiye’ye özgü bir sertifika sistemi olan Yeşil Nesil Restoran Hareketi’ne dikkat çekmek için ‘Özel Ödül’ verildi. Unilever Food Solutions’ın destekleriyle hayata geçen Yeşil Nesil Restoran Hareketi’ne ilk katılan restoran olan La Mancha Özel Ödül’e değer bulundu. Restoranın ödülünü, Unilever Food Solutions Pazarlama Direktörü Aslı Erdoğan takdim etti.

Unilever Food Solutions her zaman şeflerin yanında…

Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok