Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yıllara ‘Hard Stone’ ile meydan okuyun

Kadınlar artık bir tencerede yanmaz, yapışmaz özelliklerin yanında çizilmez, aşınmaz bir dayanıklılık da arıyor.  Emsan, bütün bu özellikler...

Kadınlar artık bir tencerede yanmaz, yapışmaz özelliklerin yanında çizilmez, aşınmaz bir dayanıklılık da arıyor. 

Emsan, bütün bu özellikleri Granit kaplamalı Diamente Hard Stone Tencere Seti’nde toplayarak mutfağınızda yıllarca yer verebileceğiniz bir ürün sunuyor. Üstelik yeni nesil granit kaplama gövde ve ahşap kaplama özel tasarım saplarıyla Hard Stone, yıllara meydan okuyor

Mutfaklarında yıllarca kullanım avantajı sunan, sağlıklı pişirme özelliğine sahip ve çizilmelere karşı dayanıklı yüksek yapışmazlık özellikli bir tencereyi kim istemez? Özellikle kendi mutfak gereçlerinden kolay kolay vazgeçemeyen ve yıllarca kullanarak minimum sürede eskimesini talep edenlerin artık yeni tercihi, Emsan granit kaplama Diamente Hard Stone tencereleri.

Alüminyum döküm gövde, titanyum seramik destekli granit iç kaplama, silikon çerçeveli cam kapakların diğer özellikleri arasında bulunduğu ürün, kolay kullanımı, sağlıklı pişirme özelliği, yemeği pişirme süresi ve rahat temizlik sağlayan yapısı ile de ön plana çıkıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen Diamente Hard Stone Tencereler, son teknoloji indüksiyon ocaklarda da yüksek kullanım performansı sağlıyor.

Gri ve bej renk alternatiflerine sahip Emsan Diamente Hard Stone Tencere Seti; iki derin tencere, bir pilav tenceresi ve bir tava olmak üzere toplam 7 parçadan oluşuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok