Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

200 yıllık köklü tarihi ile İtalyan pişirme ustası

Dünyanın en iyi aşçılarının İtalyanlar olarak kabul edildiği günümüzde Bertazzoni’yi İtalya ve dünya çapında meşhur yapan tutkunun temelinde...

Dünyanın en iyi aşçılarının İtalyanlar olarak kabul edildiği günümüzde Bertazzoni’yi İtalya ve dünya çapında meşhur yapan tutkunun temelinde İtalyan aşçılığı ve ustalığı yatar. Pişirme sanatı için tasarlanan Bertazzoni ürünleri, Enkay Group güvencesiyle Türkiye’de.

Bugün 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan Bertazzoni, 1882’den beri kuşaktan kuşağa 6 nesildir İtalyan mutfak eşyaları üreten bir aile şirketi olarak hizmet vermektedir. Bertazzoni ailesi tarafından İtalyan yemeğinin kalbi olarak kabul edilen Emilia Romagna bölgesinde Avusturya Macaristan İmparatorluğu’ndan gelen odun sobalarını görmeleriyle ilk odunlu sobalı ocakları fırınları yapma fikri doğmuş ve odunlu kuzineler yaptıkları şirketi kurmuşlardır.

1906 yılına gelindiğinde ise ilk Bertazzoni kuzine fabrikası kurulur. İlk uluslararası İtalya fuarında ürünleri ile onur kupası ve altın madalya alan Bertazzoni’ler dünya çapında üne kavuşurlar.

Günümüzde hala en kusursuz kuzine fırınlar; eşsiz pişirme yetenekleri ve yarattıkları lezzetlerle Bertazzoni markasını taşır. Bir toplumun mutfak kültürüne verilen ad olan “kuzine” sözcüğü, İtalyan Bertazzoni’nin ürettiği fırınlar ile adeta mutfakta bir sanata dönüşüyor!

Bertazzoni Hakkında:  
60’dan fazla ülkeye ihracat yapan Bertazzoni,1882’den beri 6 nesildir İtalyan mutfak eşyaları üreten bir aile şirketidir. Bertazzoni ürünleri, güvenirlik ve dayanıklılık konusunda uzman mühendisler tarafından tasarlanmaktadır. Tasarımında ve görselliğindeki kusursuz detaylarla bir İtalyan harikasıdır. Tasarımında iyi yaşam kalitesinden esinlenmiştir. Bertazzoni kuzine fırınlar tüketicilerin stiline yakışan mükemmellikte üretilmektedir. Bertazzoni profesyonel serisi, rakiplerine göre kullanım kolaylığı ve üstünlüğü ile fark yaratır. Bertazzoni Heritage serisi ise performanstan ödün vermeyen, güçlü ve geleneksel bir tasarıma sahiptir. Bertazzoni davlumbaz modelleri geliştirilmiş performans ve tasarımı ile evinize ve mutfak dolaplarınıza uyumludur. 
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe