Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ekmeklerde sağlık ve lezzet bir arada

Puratos’un Puravita ürünleriyle, lezzetten feragat etmeden sağlıklı ekmekler elde edilebiliyor. Ustalar, Puravita miksleri sayesinde yaratı...

Puratos’un Puravita ürünleriyle, lezzetten feragat etmeden sağlıklı ekmekler elde edilebiliyor. Ustalar, Puravita miksleri sayesinde yaratıcı ekmek tariflerini kolayca hayata geçiriyor.

Belçikalı ekmekçilik, pastacılık ve çikolatacılık devi Puratos, sağlıklı ve lezzetli ekmek tariflerinin kolayca uygulanmasını sağlayan Puravita ürünlerini ustalarla buluşturuyor.

Puravita grubu; Çavdar, Alman Çavdarı, 6 tahıllı Multigrain, Tam Buğday, Kepekli, Malt ve tam buğday, çavdar ve buğday unlarından oluşan köy ekmeği Tradizone olmak üzere 7 çeşidiyle piyasada bulunuyor.

Lezzetini doğal ekşi hamurdan alan Puravita ürünleri, zengin lif içeriğiyle de sağlıklı yaşamı destekliyor. Puravita ile pişirilen ekmekler bir yandan doğal ve besleyici içeriğiyle tüketicinin enerji ihtiyacını karşılarken, aynı zamanda tokluk hissi vererek gün içinde zararlı atıştırmaların da önüne geçiyor.

Bu sağlıklı ekmeklerin lezzeti ise Puratos’un düzenli olarak yürüttüğü duyusal analizlerle kanıtlanmış durumda. Testlerde tam not alan Puravita’nın ürün yelpazesi, tüketici beğenileri doğrultusunda sürekli geliştiriliyor.

20kg’lık ambalajlarda piyasada bulunan Puravita ile lezzetli ve sağlıklı ekmekler pişirmek için yalnızca su ve maya eklemek yeterli oluyor
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe