Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Geleneksel forma modern versiyon

Türkiye’nin en sevilen içecekleri arasında yer alan ayrana, LAV’dan özel bir jest.  Özgün tasarımlarla seçkin modeller oluşturan LAV, ayra...

Türkiye’nin en sevilen içecekleri arasında yer alan ayrana, LAV’dan özel bir jest. 

Özgün tasarımlarla seçkin modeller oluşturan LAV, ayran içmek için kullanılan ve kökleri çok eskilere uzanan bakır ayran maşrapası formunu cam estetiğiyle yeniden yorumluyor.

LAV’ın Ayran Bardağım adıyla sunduğu ürünü, meyve suları ve kokteyller için de kullanılabiliyor.

Değişen hayat tarzlarına uyum sağlayarak konsept ürünler geliştiren LAV, dikkat çekici bir ürününü daha tüketicisiyle buluşturuyor.

Geleneksel el dövmesi bakır ayran maşrapaların formuna bağlı kalarak ilk defa şekillendirilen cam ayran bardakları, yeni bir heyecan arayanların beğenisine sunuluyor. Ayran Bardağım’la LAV, klasik kabartma desenleriyle bakır bardaklarda görmeye alıştığımız otantik formları cama taşıyor.

LAV‘ın Ayran Bardağım serisi, sadece ayran için değil, baharla birlikte farklı ikramlarda bulunmak isteyenlerin de favorisi olacak.

Bahar aylarında renkli meyve suları ve kokteyller hazırlamak isteyenler için de son derece keyfili bir seçenek olan LAV Ayran Bardağım, bu yılın en gözde ürünlerinden biri.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok