Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meyve Sıkacakları ile kışa meydan okuyun

Hastalıklardan korunmak, daha zinde ve sağlıklı hissetmek için ilaç takviyesi yerine Breville meyve sıkacakları ve blenderları ile kendinize...

Hastalıklardan korunmak, daha zinde ve sağlıklı hissetmek için ilaç takviyesi yerine Breville meyve sıkacakları ve blenderları ile kendinize meyve ve sebze takviyesi yapın. 

Dayanıklı ve fonksiyonel ürünleri ile öne çıkan Breville markasının narenciye sıkacağı, katı meyve sıkacağı ve blenderları ile doğanın suyunu çıkartın!

Kış mevsiminde sizi hastalıklardan koruyacak, gribi, soğuk algınlığını çabucak atlatmanızı sağlayacak Breville ürünleriyle ister kışın vazgeçilmezi narenciyelerin suyunu sıkın, ister meyve ve sebzelerin!

Narenciye sıkacağı ile nar, portakal, greyfurt gibi meyveleri inanılmaz bir hızla ve posa bırakmadan sıkabilirsiniz. Katı meyve sıkacaklarıyla yorulmadan ve zahmetsiz bir şekilde tüm sebze ve meyvelerin suyunu kolayca çıkartabilirsiniz.

Breville mucizelerinin keskin ve hızlı üyesi blender ile ise her türlü meyve ve sebze parçacıkları blenderın keskin Quadro bıçakları sayesinde pürüzsüz, ideal kıvam ve lezzette sebze-meyve püreleri elde edebilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok