Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özsüt’te klasiklere dönüş

Özsüt’ün bir döneme damga vurmuş, adeta klasikleşmiş üç pasta tarifi yoğun istek üzerine bu sezon yeniden menüde. İngiliz kreması ile Antep ...

Özsüt’ün bir döneme damga vurmuş, adeta klasikleşmiş üç pasta tarifi yoğun istek üzerine bu sezon yeniden menüde. İngiliz kreması ile Antep fıstığını birleştiren Thomas, karamelin en hafif halini sunan Karamello ve frambuaz ile çikolatayı en şık şekilde sunan La Pave, sevenleriyle yeniden buluşuyor. Bu üç tarif yalnızca lezzetleriyle değil, özgün ve modern görünümleriyle de dikkat çekiyor.

Özsüt misafirlerinin lezzet hafızasında unutulmaz işler bırakmış Thomas, Karamello ve La Pave yoğun istek üzerine bu yıl kendilerine menüde tekrar yer buldu. 2000’li yılların başındaki dönemde büyük sükse yapan bu üç klasik lezzet eski şöhretlerine göz açıp kapayıncaya kadar kavuştu. Farklı tatlara adanmış, modern tasarımlarıyla sadece damağa değil göze de hitap eden bu tariflerle siz de tanışmak isterseniz, Özsüt’ü ziyaret edebilirsiniz.

İngiliz tarzı ile Antep fıstığının buluşması

Thomas, ismini içindeki İngiliz kremasından, özel yeşil rengini ve lezzetini ise kekinden krokanına, jölesinden dekoruna her detayında kullanılan has be has Antep fıstığından alıyor. Özsüt ustaları tatlıların geleneksel eşlikçisi Antep fıstığını bu tarifte en kışkırtıcı şekilde sunuyor.

Karamelin en hafif hali

Karamello’da Özsüt ustaları karamelin oturaklı lezzetini, hafifletici mousse tekniği ile birleştiriyor. Fındık krokan ve özel karamel soslu dekoruyla taçlandırılan bu tarif, karamel lezzetini kalbinin en özel köşesine koyanlar için vazgeçilmez oluyor.

Frambuaz ve çikolatanın kare formunda sunumunu

La Pave ise, Uludağ'ın tertemiz havasında yağmur sularıyla büyüyen frambuazlar ile tüy gibi hafif çikolatalı mousse kremasını kakaolu kek katları arasında buluşturuyor. Fransız tarzı bu lezzete ismini veren ise, klasik pastalardan ayrışan kare formu…
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok