Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Süzme Yoğurtta Bir İlk

Süzme yoğurt; yoğurdun özü, Türk mutfağının vazgeçilmezi, mezelerin lezzet babası. Şimdilerde ise farklı çeşnilerle ve meyvelerle yepyeni bi...

Süzme yoğurt; yoğurdun özü, Türk mutfağının vazgeçilmezi, mezelerin lezzet babası.

Şimdilerde ise farklı çeşnilerle ve meyvelerle yepyeni bir hale dönüştü. Amerika’da ve Avrupa’da bu dönüşüm daha erken yaşanırken Türkiye’de ilk defa Eker süt ürünleri, meyveli süzme yoğurt ve çeşnili süzme yoğurt kategorisini oluşturdu. Vişneli, kayısılı, ballı ve vanilyalı meyveli süzme yoğurtlar market raflarında satılmaya başladı.

Yoğun kıvamı ile doyurucu ve besleyici olan meyveli süzme yoğurdun bir porsiyonunda bir bardak sütün on katı kadar kalsiyum var. Gerçek meyve parçacıkları , bal ve vanilya kullanılan süzme yoğurtlar özellikle ara öğünlerde lezzetli bir atıştırmalık. Yoğun kıvamıyla ve bol proteinli içeriğiyle uzun süreli tokluk sağlıyor.

Adım Adım İyilik peşinde koşuyor

Eker süt ürünleri, Adım Adım ile yapılan işbirliği ile Adım Adım’ın desteklediği sivil toplum kuruluşlarına satışlarından belirli bir yüzdeyi bağışta bulunuyor. Adım Adım beş bini aşkın gönüllüsüyle, koşarak bağış toplayan Türkiye’deki en büyük STK’lardan birisi. Adım Adım’ın desteklediği kuruluşlar; Açev, Akut, Buğday, Hayata Destek, Kaçuv, Koruncuk, Tema, Toçev, Tohum Otizm Vakfı, Tog, Tegv, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği gibi STK’lardır.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe