Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

UNICERA Fuarı’nda “Kelebek” dokunuşu

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2...

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Birçok ilkleri mobilya sektörüne kazandıran Kelebek, mutfak alanındaki iddiasını 28. kez düzenlenen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) taşıdı. Seçkin markaların en yeni tasarımlarının ve teknolojik ürünlerinin sergilendiği UNICERA Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor. Uzun yıllar sonra UNICERA Fuarı’na tekrar katılan Kelebek Mutfak’ın 340 metrekare standında 2016 koleksiyonunda yer alan özgün ve yenilikçi beş yeni mutfağı görücüye çıktı.

A Milli Futbol Takımı’nın beslenme koçu olarak da görev yapan, yaptığı yemek programları ve yazdığı çok sayıda yemek kitabı ile tanıdığımız Ebru Omurcalı, Kelebek standında workshop ve söyleşi gerçekleştirdi. Omurcalı’nın Dünya mutfağından seçme lezzetler sunduğu workshopu katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Mutfaklarda “Kelebek Etkisi”

Mutfaklardaki ihtiyaçlara özel çözümler sunan Kelebek Mutfak, şıklığı fonksiyonellikle buluşturuyor. Modern dizaynıyla öne çıkan Kelebek Mutfak’ın tasarımındaki detaylar mutfağı kişiselleştirme imkanı sağlıyor. Kelebek Mutfak’ın 2016 Koleksiyonu’nda yer alan 100’den fazla renk, malzeme ve mekanizma alternatifi ile herkes kendi mutfağını tasarlayabiliyor.

Kelebek Mutfak’ın yeni serileri arasında yer alan Natura, kişiye göre alçaltılıp yükseltilebilen ve parmak izi bırakmayan tezgahıyla fonksiyonellik sağlıyor. Pierina, çizilmeyen özelliği sayesinde mutfaklarda avantajlı kullanım sunuyor. Ultraviyole kapak özelliği sayesinde ilerleyen yıllarda yapılacak eklemeler ve değişikliklerde ton farkı oluşturmuyor. Kayar kapak sistemi ve kileri bulunan Liana ise özel depolama alanlarıyla öne çıkıyor. Her anın keyifle yaşanmasından ilham alan Kelebek Mutfak, dinamik tasarımlarıyla mutfaklara enerji katıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe