Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Cosentino ile yüzeylerde İspanyol estetiği

Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Grup, Dekton® ve Silestone® serileriyle iç ve dış mekânları adeta...

Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Grup, Dekton® ve Silestone® serileriyle iç ve dış mekânları adeta eşsiz bir mimariye dönüştürüyor. Cosentino Group’un Türkiye pazarında iddialı olduğu Dekton® ve Silestone® ailesinin en yeni renkleri hayal edilen modern alanlar yaratıyor

Türkiye’de modern mekânların vazgeçilmezi haline gelen Cosentino Group, Dekton® ve Silestone® serileriyle mekânlara ilham katmaya devam ediyor. Dekton® ve Silestone® serilerinin yeni renk seçenekleri doğal taşın en yalın halini estetikle buluşturuyor.

Dekton®’un New Tech, New Natural ve New Wood portföylerine eklenen yeni renkler hem sade hem de elegan bir görünümü tercih edenler için birebir. New Wood serisinde yer alan Aldem ve Valterra yüzeyler banyolara, mutfaklara kısacası tüm yaşam alanlarına hem modern hem de rustik bir hava veriyor.

New Tech ve New Natural serilerine yeni katılan Entzo, Gada, Blanc ve Trilium ile; iç ve dış mekânlar hayal edilen İspanyol estetiğine kavuşuyor. Dekton ve Silestone® serisi doğal görünümünün yanı sıra lekeye, darbeye, çizilmeye dayanıklı ve su ememe özelliğe sahip. Bakterilerin gelişmesini önleyici özelliğiyle de dikkat çeken ve üstün hijyen standartlarıyla üretilen Dekton ve Silestone®’nun yeni renk seçenekleri her türlü iç mekan uygulamasında sizi hayal ettiğiniz estetik ve yenilikçi tasarımlarla buluşturuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe