Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kim demiş fırın kapları şık olmaz diye

Ürünleriyle herkesin beğenisini kazanan Emsan, şık görünümlü zarif detaylara sahip çok işlevsel Etna Porselen Fırın Kabı Seti’ni tasarladı. ...

Ürünleriyle herkesin beğenisini kazanan Emsan, şık görünümlü zarif detaylara sahip çok işlevsel Etna Porselen Fırın Kabı Seti’ni tasarladı. 

Renkleri ve tarzıyla görenlenleri kendine hayran bırakan Etna Porselen Fırın Kabı Seti, içerisinde yer alan her bir parçasıyla yemek pişirmeyi keyfe dönüştürüyor

Hanımların ve beylerin mutfaktaki dostu Emsan, özel tasarladığı Etna Porselen Fırın Kabı Seti ile hem göze hem de damaklara hitap ediyor. Yemek pişirirken görselliği de önem verenler için alternatif sunan Emsan, Etna Porselen Fırın Kabı Setiyle hem saklama hem de pişirme seçeneklerini bir arada sunuyor. Etna Porselen Fırın Kabı Seti ile yemekler, fırından masaya, masadan dolaba, kap değişikliği yapmadan servis edilebiliyor.

Diktörtgen fırın kabı, oval fırın kabı, turta kabı, mini dikdörtgen tencere, saklama kapları ve mini kare tencereleriyle her türlü ihtiyaca cevap veren Etna, porselenin kalitesini yemeklerin lezzetiyle buluşturuyor. Etna Porselen Fırın Kabı Seti kırmızı ve mor renk seçenekleriyle mutfaklara renk katıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe