Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta gösterdiğiniz hünerler sofrada böyle sürüyor

Mutfağınızın “her şeyi” WMF, çatal bıçak takımları ve sofra setleriyle her lezzete eşlik ediyor. Mutfakta gösterilen hünerlerin karşılığı ma...

Mutfağınızın “her şeyi” WMF, çatal bıçak takımları ve sofra setleriyle her lezzete eşlik ediyor.

Mutfakta gösterilen hünerlerin karşılığı masada alınır. Ancak doğru çatal, kaşık, bıçakla sunum yapmazsanız lezzet yarım kalır.

Dondurmanın tadı dondurma kaşığıyla çıkar; balığın keyfi balık bıçağıyla…

Yani her lezzet kendine özel sunumu hak eder. 1853 yılından beri yenilikçi, alanında çığır açan buluşlarıyla öne çıkan ve her sene tasarım ödüllerini silip süpüren Alman WMF‘in tüm çatal bıçak setleri paslanmaz çeliğin ötesi Cromargan® ve Cromargan® Protect’ten yapılmıştır.

Aşınmaya karşı çok dayanıklı olan Cromargan® Protect ile çatal bıçak takımları yıllar geçse de şeklini korur ve çizilmeye karşı dayanıklıdır.

Üstün kaliteli bu setler ergonomik yapıları sayesinde kusursuz bir şekilde ele oturur. WMF çatal bıçak setlerini ister bir kere ister bin kere kullanın; ilk günü güzellikleri yıllarca sizinle.

Sofralarınızın şıklığını tamamlayacak baharatlıklar, sosluklar, sürahi ve karaflar da WMF kalitesiyle masalarınızda. Baharat öğütücüler ve sosluklar ister yemek hazırlarken, ister yemek masasında çeşnilendirme yaparken yanınızda.

Sürahi ve karaflar ise masanızda hem şık ve dekoratif durur, hem de buz gibi içeceklerin tadını çıkartmanızı sağlar.

Farklı alternatifler arasından kendi zevkinize göre tarzınızı en iyi yansıtan parçaları seçerek, hayallerinizi süsleyen sofralara WMF kalitesi ve güvencesiyle kavuşabilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok