Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şekerlemede Benzersiz Bir Tat

İtalya’da edindiği 12 senelik mutfak ve pastacılık deneyimini, tatlı aşkıyla birleştirerek butik hizmet veren BIG DESSERT’ı hayata geçiren İ...

İtalya’da edindiği 12 senelik mutfak ve pastacılık deneyimini, tatlı aşkıyla birleştirerek butik hizmet veren BIG DESSERT’ı hayata geçiren İpek Bozkurt Tenti, geleneksel Türk şekerlemeleri ve tatlılarını leziz yorumlarla farklılaştırıyor.

Istituto Europe Di Design, ALMA Scuola Internazionaledi Cucina gibi dünyaca ünlü okullardaki eğitimleri ve iş hayatındaki birikimlerinden yola çıkarak, hem tasarım alanında hem de şekerleme sektöründeki farklı düşünebilme ve analiz yeteneğini BIG DESSERT markasıyla sunan İpek Bozkurt Tenti, deneyimlemediğiniz sunumlar ve tatlarla alternatif lezzetlerle dolu bir dünyanın kapısını aralıyor.

Pasta Ustası, Michelin Yıldızlı Şef…
3 Michelin yıldıza sahip meşhur DaVittorio restoranında “Pasta Şef Yardımcısı”, 2 Michelin yıldızlı IlRigoletto’da “Pasta Şefi” ve Dünya Pasta Şampiyonu Roberto Rinaldini için Paticcerria Rinaldini’de “Macarons & Petit Four Şefi” olarak çalışan İpek Bozkurt Tenti’nin “Asırlık tarifleri saklandıkları yerlerinden çıkardım ve sizler için tekrar yorumladım. Sadece doğal malzemeler, el emeği ve sevgi ile...”mottosuyla hizmet verdiği BIG DESSERT, geçmişin vazgeçilmez tatlarını değişik yorumlarla harmanlayarak, özel günler ve organizasyonları harika sunumlarıyla unutulmaz kılıyor.


Eşsiz Spesiyaller…
Gıda ve yemek kültürünü pratik ve teoride en ince ayrıntısına kadar birleştiren BIG DESSERT markası, en iyi kalite meyvelerin kullanarak hazırlandığı “Meyve Ezmeleri”, jöleyi andıran konsantre “Reçel Şekerlemeleri”, Tahiti Vanilya ve tereyağlı “Karamela Şekerleri”, kasalar içinde sunulan degrade “MUCK Bezeleri”, katkı maddesiz “Marshmallowlar”, değişik lezzetlerdeki “Sert Şekerler” ve Fransız Nougat yumuşak “Koz Helvalarıyla” tatlıya farklı bir göz ile bakmanızı sağlayarak aynı zamanda aradığınız kalite, doğallık ve özgünlüğü tek bir noktada buluşturuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe