Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye Muratbey Naturena’yı Çok Sevdi

Muratbey, keyif peynirleri Naturena Fessita ve Naturena Herban’ın dilimli ve üçgen çeşitlerini 81 ilde tüketicilerine ulaştırdı. Tadanlarını...

Muratbey, keyif peynirleri Naturena Fessita ve Naturena Herban’ın dilimli ve üçgen çeşitlerini 81 ilde tüketicilerine ulaştırdı. Tadanlarının vazgeçemediği Muratbey Naturena serisi peynirleri, şimdi tüm Türkiye’de seçkin marketlerde bulmak mümkün.


Sofralara keyif katan sağlıklı, lezzetli, pratik ve besin değeri yüksek Naturena’lar, atıştırmalık olarak keyifle tüketilebileceğiniz bir ziyafet şöleni sunuyor.

Peyniri kahvaltı sofralarının tekelinden çıkartıp gün boyu süren bir lezzet serüvenine dönüştüren Muratbey, Naturena serisinde yer alan Naturena Fessita ve Naturena Herban peyniri, Türkiye’nin tüm illerinde, seçkin marketlerde tüketicilerle buluşturdu.

Dilimli ve üçgen olmak üzere iki ayrı formda sunulan Naturena Fessita ve Naturena Herban, tamamen doğal çeşnilerle zenginleştirilmiş günün her saatini keyiflendirecek “en sağlıklı çerez” olarak her yaşın ve tüm ailenin tercihi oldu. Naturena Fessita; fesleğenli ve çörekotlu, Naturena Herban ise fesleğenli, domatesli ve çörekotlu lezzeti ile peynir severlerden tam puan alıyor. Dilimli Naturena’lar özellikle tostlara çok farklı ve mükemmel bir lezzet katıyor.

Türk Gıda Kodeksi’ne göre günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 90’ınını karşılayan, lezzetli ve yüzde yüz doğal Naturena Peynir çeşitleri, tüm gün atıştırmalık olarak keyifle tüketebileceğiniz bir ziyafet şöleni sunuyor.

NATURENA’DAN ENFES BİR YEMEK TARİF

SANDALDA HERBAN

MALZEMELER
150 gr. Muratbey Naturena Herban Üçgen Peynir
150 gr Muratbey Sürmeli Peynir
4 adet kabak
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Kırmızıbiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Kabakları bütün olarak tuzlu su içinde haşlayın. Diri kalacak şekilde haşlanmış kabakları süzün. Diğer yanda Muratbey Sürmeli peynir, ince kıyılmış dereotu ve yumurtayı ezerek püre haline getirin.

Kabakları uzunlamasına bölüp fırın kalıbına yayın. Ortalarını küçük bir kaşık yardımıyla boşaltın. Çukur kısımlara hazırladığınız Muratbey peynirli harcı doldurun. Üzerine rendelenmiş Naturena Herban peyniri serpip, kırmızı biberle süsleyin. Zeytinyağını azar azar üzerinde gezdirin. Önceden kızdırılmış fırında peynir eriyene kadar 10-12 dakika kızartın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe