Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Safranhan Brasserie Açıldı

Ankara’nın en eski hanlarından biri olma özelliğiyle dikkat çeken Safranhan’ın büyüleyici tarihi atmosferi, günümüz modern dekorasyonuyla ye...

Ankara’nın en eski hanlarından biri olma özelliğiyle dikkat çeken Safranhan’ın büyüleyici tarihi atmosferi, günümüz modern dekorasyonuyla yenilenerek konuklarının hizmetine açıldı.

Divan Çukurhan içinde hizmet veren şık dekorasyonu ve menüsüyle Safranhan Brasserie, Divan mutfağının geleneksel lezzetlerini ve farklı tatları misafirlerine sunmaya başladı. Geleneksel Divan mutfağının lezzetlerinin yanı sıra İtalyan tatlarını da menüsüne ekleyen Safranhan Brasserie, misafirlerini lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Safranhan Brasserie, içerisinde bulundurduğu iki restoranı ve bir terasıyla konuklarını karşılıyor. Kahvaltı ve öğle yemekleri için hizmet veren teras, samimi ortamı ile tercih edilirken, yaz sezonunda akşamları da hizmet vererek konuklarına keyifli yaz geceleri vaad ediyor. Özel toplantılar için tercih edilen, Safranhan Brasserie’nin alt katında yer alan restoran ise sakinliği ve dekorasyonu şık ve ideal bir ortam sağlıyor.

Safranhan Brasserie mutlu anlara şahitlik edecek

Safranhan Brasserie terasının keyifli atmosferiyle de özel günlerin ayrıcalıklı adresi olmaya aday. Kına, nişan, nikah sonrası ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Safranhan Brasserie bu yaz sevenlerin en güzel ve mutlu anlarına şahitlik edecek.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe