Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Açık hava insanı acıktırır!

Riva's Club’ı öne çıkaran en önemli özellik zengin mutfağı. Hafta sonu gelince sevdiklerinizle birlikte yapacağınız uzun ve güzel bir ka...

Riva's Club’ı öne çıkaran en önemli özellik zengin mutfağı. Hafta sonu gelince sevdiklerinizle birlikte yapacağınız uzun ve güzel bir kahvaltının yerini ne tutabilir ki?

Gözlerinizi kapatın ve hayal edin bir an: Güneşli, ılık bir pazar sabahı. Geniş çimenlik alana yerleştirilmiş masalar, aileniz ve dostlarınızla yapacağınız mükellef bir kahvaltı ile tüm haftanın gerginliğini ve yorgunluğunu atıyorsunuz. Yeşilin bin bir tonunu seyrederken hem ruhunuz hem de gözleriniz dinleniyor.

Açık büfede ne yok ki? Manisa bohça peynirinden - İran peynirine kadar Anadolu’nun çeşitli yörelerinden özel olarak getirtilen 15 çeşit peynirin yanı sıra, erguvan çiçeği, gelincik reçeli gibi başka bir yerde tadabilme imkanınızın olmadığı çeşit çeşit reçeller ve pekmezler, ballar… Ve daha birçok yöresel lezzet.

Riva’s Club’un mutfağındaki lezzetler sadece kahvaltı ile sınırlı değil. Taş fırında pişirilen pizzaları, ve her biri kendi alanında uzman şeflerin elinden çıkan et yemeklerinin yanı sıra, kokoreç gibi sokak lezzetleri de misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Riva’s Club mutfağında bölgedeki köylerden özenle seçilen taze sebze meyveler kullanılıyor. Ayrıca köy yumurtası, sütler yine bölge köylerden kontrolden geçirildikten sonra temin ediliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok