Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Burger savaşlarının kazananı belli oldu

Hellmann’s sponsorluğunda düzenlenen Burger Savaşları’nın kazananları, 1 Haziran Çarşamba akşamı Zorlu Center BurgerLab’de düzenlenen final ...


Hellmann’s sponsorluğunda düzenlenen Burger Savaşları’nın kazananları, 1 Haziran Çarşamba akşamı Zorlu Center BurgerLab’de düzenlenen final gecesinde belirlendi.

Jüri üyeliğini Salih Seçkin Sevinç (Harbiyiyorum), Sinan Hamamsarılar (Tatdedektifi), Derya Özel (Posta Gazetesi yazarı), Güneş Aksüs (Diyetisyen) ve Seren Aksüs (Diyetisyen)’ün üstlendiği yarışmada 5 finalist arasından en iyi 3 burger seçildi.

Davetlilerin doyasıya burger ve patates kızartması yediği, finalistlerin ise yaptıkları burger’lar ile jüriyi etkilemek için kıyasıya rekabet ettikleri final gecesinde; ‘En İyi Burger’ ve ‘Hellmann’s Sosyal Burger’ ödülünü Özcan Ergin Sevsay alırken, ikinci Kemal Çayan, üçüncü ise Mertcan Özcan oldu.

Birinci olan yarışmacı; Londra’nın en iyi yeme-içme mekanlarını keşfetmek için BurgerLab ekibiyle birlikte Londra’da 3 gün sürecek burger turunun ve mini ipad’in sahibi oldu. İkinci yarışmacı KitchenAid Artisan Mutfak Makinesi ödülünü alırken, üçüncü yarışmacı ise Apple TV kazandı.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe