Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pierre Cardin Home ile göz kamaştırıcı sofralar

Kalitesi ve şıklığı ile evlere ışıltı katan Pierre Cardin Home, sofra koleksiyonundaki zarif dokunuşları yeni evleneceklerin evine taşıyor. ...

Kalitesi ve şıklığı ile evlere ışıltı katan Pierre Cardin Home, sofra koleksiyonundaki zarif dokunuşları yeni evleneceklerin evine taşıyor. Evlilik hazırlığında olanlara özel birbirinden şık sofra ürünleri sunan Pierre Cardin Home, benzersiz tasarımlara imzasını atıyor.

Yüksek kalitede malzeme kullanımı ve desen çeşitliliği ile sofralara yeni bir soluk getiren Pierre Cardin Home, yeni koleksiyonunda A’dan Z’ye her detayı bir arada sunuyor. Yeni bir hayatı mutluluk dolu sofralarda kutlamak isteyenlerin vazgeçilmezi Pierre Cardin, zarif çizgileri büyüleyici tasarımlarla buluşturuyor.

Sofraların göz alıcı yıldızı Wedding serisi, uzun yemek davetleri ve kutlamalar gibi özel günlerde kullanılmak üzere koleksiyondaki yerini alıyor. İz bırakan tasarımlardan oluşan Gala ve daha az parçalı, günlük kullanıma uygun All Day ürünleriyle Pierre Cardin Home, özel davetlerden günlük kahvaltılara kadar her anın daha keyifli geçmesini sağlıyor. Gold ve gümüş detaylı çatal bıçak takımları ile sürahi ve bardaktan oluşan cam sofra takımları da sofralara kusursuz bir dokunuş getiriyor.

Koleksiyonda yer alan Magic efektli yemek takımındaki ürünler ise ışığı aldığı yöne göre renk değiştirme özelliğiyle evlilik hazırlığında olanlar için göz alıcı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. Ürünlerinin tümü, gelişmiş teknoloji ve yüksek kaliteli ham madde kullanılarak üretilen Pierre Cardin sofra koleksiyonu, benzersiz görünümlerini yıllar boyu koruyarak, her daveti eşsiz kılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe