Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Balığın ekmekle aşkına ‘taze’lik geliyor!

Geleneksel Türk balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi yorumuyla tüketicinin beğenisine sunan Türkiye'nin ilk ve tek balık-ekmek zinc...

Geleneksel Türk balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi yorumuyla tüketicinin beğenisine sunan Türkiye'nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia’nın özel ekmeği terfi etti. 

Dardenia’ya ait özel formüllü Dardenia ekmekleri artık taze olarak sıcak sıcak hazırlanacak. Dardenia şubelerini kaplayacak enfes ekmek kokularının yanı sıra özel tereyağı sosu ve şekliyle damaklara lezzet şöleni yaşatacak ekmek, paket servislerde de tüketiciye sıcak sıcak ulaşacak.

Balık ekmeğe sınıf atlatan, farklı balık türleriyle farklı damak tatlarına hitap eden Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, kendine has ekmeğini artık taze ve sıcak sıcak hazırlıyor. Katkısız lezzetleriyle balık âşıklarına müdavimi olunacak lezzetler sunan Dardenia, bu kez de kendine özel ekmeğine el atıyor. Özel tereyağı sosu ve özel şekliyle enfes lezzet deneyimleri yaşatan Dardenia ekmeği artık sipariş esnasında taze taze pişirilerek müşteriye sunulacak. İlk olarak İstanbul Göktürk’teki Dardenia Fish&Sushi şubesini saracak nefis ekmek kokuları, ilerleyen günlerde tüm şubelere yayılacak.


Dardanel tecrübesiyle hazırlanmış balıklarla bir araya geldiğinde damaklarda aşk yaşatan Dardenia’nın özel ekmekleri, yeni uygulamayla lezzet ve kalite konusunda terfi edecek. Müşteriye taze pişmiş ekmekleri sipariş esnasında sıcak sıcak servis edecek Dardenia, aynı zamanda ev ve işyerlerine de taze ve sıcacık ekmek ulaştıracak. Ekmeklerin yanı sıra Dardenia’da balıklara Dardenia’da balıklara uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan çeşit çeşit soslar ve taptaze salatalar da eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe