Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bir Anadolu masalı: “Kaburga Dolması”

Efsane Anadolu yemekleri ile İstanbul’un gözde mekanlarından Seraf Restaurant’ın en özel yemeği “Kaburga Dolması” Seraf Restaurant, zengin A...

Efsane Anadolu yemekleri ile İstanbul’un gözde mekanlarından Seraf Restaurant’ın en özel yemeği “Kaburga Dolması”

Seraf Restaurant, zengin Anadolu mutfağının efsane yemekleri ile misafirlerini ağırlıyor. Seraf, Anadolu yemeklerinin sırrını biliyor; çünkü her yemeği yöresinden gelen ürünlerle hazırlıyor. Anadolu’nun dört bir yanından gelen ürünler ile müdavimi olacağınız lezzetler en özgün haliyle modern, şık ve sıcak bir atmosferde sunuluyor.

Seraf’ın vazgeçilmez lezzeti, Anadolu mutfağının özel yemeklerinden “Kaburga Dolması” ise sofralara kadim Anadolu’nun tadını getiriyor. Seraf bu lezzeti doğru yakalamak için güneydoğuda doğal ortamda beslenen süt kuzulardan yapıyor. Usta şefin büyük bir incelikle hazırladığı “Kaburga Dolması” dört saat boyunca buharda pişirildikten sonra sofranıza tam anlamıyla görsel şölen olarak geliyor.

Seraf’ın olmazsa olmazları arasında “Beyran Çorbası”, “Sac Tava”, “Keşkekli Kuzu İncik”, “Fırın Gerdan”, “Süryani Usulü İçli Köfte”, satır eti ile hazırlanan kebaplar, birbirinden özel salatalar, şekersiz yapılan tatlılar ve daha birçok lezzet yer alıyor. Şehrin gelişen lokasyonu Mahmutbey’de yer alan restaurant her çeşit damak zevkine yönelik yemekleri ile tadı damaklarda bırakıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok