Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Breville’den Sağlıklı Grill

Yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları’nda satışa sunulan Breville 800 Grex Grill ile ızgara lezzeti en sağlıklı hali...

Yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları’nda satışa sunulan Breville 800 Grex Grill ile ızgara lezzeti en sağlıklı halini alıyor. Çelik döküm yapısına ve eşsiz eğim sistemine sahip Breville 800 Grex Grill, eti yağından arındırarak ‘Glisemik Index’ değerini düşürüyor.

Her ürünü ile yaşama değer katan fikirleri buluşturan Enplus Mağazaları, teknoloji, tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunan markalarıyla yaşamına değer katmak isteyenlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Enplus Mağazaları’nda bulunan Breville’in 800 Grex Grill’i ise sağlığına önem veren ızgara severlerin tercihi oluyor.

Etin ‘Glisemik Index’ değerini düşüren grill

Paslanmaz çelik döküm dizaynı, yapışmayan ve çizilmeye dayanıklı Quantanium pişirme yüzeyi ve dünyanın ilk grill kilit sistemi gibi eşsiz özellikleri bulunan Breville 800 Grex Grill, benzersiz eğim sistemiyle de eti yağından arındırıp ‘Glisemik Index’ değerini düşürerek sağlığınıza lezzetli bir destek veriyor.

Breville 800 Grex Grill, Türkiye geneline yayılmış 25 farklı noktada yer alan Enplus Mağazaları’nda yaşamına değer katmak isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe