Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Burger Savaşları'nda İyi Olan Kazandı

4. Geleneksel Burger Savaşları, 26 Ekim 2016 Çarşamba Günü, Zorlu Center BurgerLab’te gerçekleşti. Bu yıl, tariflerine Türkiye’de üretildikl...

4. Geleneksel Burger Savaşları, 26 Ekim 2016 Çarşamba Günü, Zorlu Center BurgerLab’te gerçekleşti. Bu yıl, tariflerine Türkiye’de üretildikleri bölgeler ile özdeşleşen Taşköprü sarımsağı, Kars kaşarı, Gemlik zeytini ve benzeri yerel tatları ekleyenler yarıştı.

KraftHeinz ve Weber Stephen Turkey sponsorluğunda Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle 6 kişiden oluşan uzman jüri, 6 yarışmacının yaptığı burgerleri değerlendirdi ve başarılı olan ilk 3 yarışmacıyı açıkladı.

Mert Ruscuklu’nun sunuculuk yaptığı yarışmada Ali Dövenci Birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Hakan Çelebi İkinci; Ayten Saner ise üçüncü oldu.

Yemek, Mekan & Seyahat Blogger Gurukafa, Ünlü Şef Semi Lichy, Yemek Fotoğrafçısı Serina Tara, Şarap ve Yemek Danışmanı Oğul Türkkan, Yemek, Mekan &Seyahat Blogger Tat Dedektifi ve Heinz Türkiye Ülke Müdürü Ali Bozer’in jüri olduğu yarışma, heyecan dolu ve kıyasıya mücadele ile geçti.

Yarışma ile birlikte başlayan Burger Partisi, yaklaşık 400 kişinin katılımıyla eğlenceli ve lezzet dolu geçti. Partiye katılanlar hem Burger Savaşları’nı izleme hem de DJ performansı eşliğiyle eğlenme şansını yakaladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe