Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Franke Solid Surface ile Kusursuz Yüzeyler

Eviye, armatür ve ankastre sektörünün lider üreticilerinden biri olan Franke,100 yılı aşkın tecrübesiyle yenilikçi ve inovatif çözümler, far...

Eviye, armatür ve ankastre sektörünün lider üreticilerinden biri olan Franke,100 yılı aşkın tecrübesiyle yenilikçi ve inovatif çözümler, fark yaratan tasarımlarıyla yeni bir döneme imza atıyor.

Kaliteli, özgün ve fark yaratan tasarımlarında ödün vermeyen Franke, koleksiyonuna eklediği yeni ürünü Franke Solid Surface ile dekorasyon ve mimaride yeni bir dönem başlatıyor. Franke kusursuz hizmet anlayışı ile mutfak, banyo, ofis, sağlık kuruluşları, otel, cafe-restaurant gibi yaşamımızdaki pek çok alanda Solid Surface ile yenilikçi çözümler sunuyor.

Kamusal alanlarda uzun ömürlü kullanım ve hijyen arayışlarının ön plana çıkmasıyla birlikte Franke Solid Surface ürünü ile hastane ve okul gibi hijyenin üst seviyede olması gereken mekanlarda antibakteriyel özelliği ile ideal bir kullanım alanı sağlıyor.

Franke Solid Surface’in ayrıca ısınınca şekil alan esnek, doğal yapısı ve zengin renk seçenekleriyle bulunduğu ortamda kolayca göze çarpıyor ve doğal ortamlarla mükemmel bir uyum sağlıyor.

Solid Surface’in yaşamımıza katkı sağlayan yenilikçi çözümlerini ise şöyle sıralayabiliriz:

Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Kullanım

Franke Solid Surface tezgahlar, doğal mineraller ve akriliğin birleşmesi ile oluşan güçlü yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor. Yenilenebilir özelliği sayesinde oluşan küçük çizikler sünger ile ovularak kolayca gideriliyor.

Hijyenik Kullanım

Bakteri, küf ve leke oluşumuna izin vermeyen gözeneksiz yapısı ve kolay bakımı ile Franke Solid Surface sadece mutfak ve banyolar için değil, kamusal alanlar, sağlık kuruluşları ve okullar içinde ideal kullanım alanları yaratıyor.

Ek Yeri Göstermeyen Yapı

Bir kaç farklı levhadan ek yeri belli olmayacak şekilde birleştirilebilen Franke Solid Surface akrilik yüzeyler estetik kıvrımlar yaratarak mutfaklara sonsuz bir kartelada tasarım seçeneği sunuyor.

Kişiye Özel Üretim

Yerinde, lazer sistem ile ölçü alınıp, ısı ile şekillenerek oluşturulan Franke Solid Surface tezgahlar, istenilen renk, tasarım ve modelde tamamıyla kişiye özel üretim seçenekleri sunuyor.

54 Renk alternatifi

Tek renk, taneli renk, saydam renk parçalı ve karışık renk olmak üzere farklı görünümlere sahip renk gruplarına ait 54 renk seçeneği ile Franke Solid Surface hem kişisel hem de profesyonel tüm alanlarda sunduğu alternatifler ile renkli yüzeyler yaratıyor.

Yeni Marble Look Koleksiyonu

Renk alternatiflerine eklediği yeni 7 farklı mermer görünümlü seçeneği ile mekanlara özgün bir alternatif sunan Franke Solid Surface eşsiz tasarımlar yaratmaya devam ediyor. Hijyenik ve dayanıklı yapısı ile yüzeylerde kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra kolay temizlenmesi özelliği ile dikkat çeken Franke Solid Surface ailesinin yeni koleksiyonu “Marble Look” hem klasik hem de modern tasarımın vazgeçilmez bütünleyicisi olarak evlerde, ofis ve tasarımın olduğu tüm mekanlarda kullanıcılarına dikkat çekici bir estetik görünüm sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok