Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvenizi Nasıl Alırsınız?

Pomstore.net’in sunduğu fincan, kupa, sütlük, şekerlik ve sehpalar kahve keyfinizi tasarımla taçlandırıyor. Kültürümüzde “bir fincanının kır...

Pomstore.net’in sunduğu fincan, kupa, sütlük, şekerlik ve sehpalar kahve keyfinizi tasarımla taçlandırıyor.

Kültürümüzde “bir fincanının kırk yıllık hatırı” olan kahve tüm çeşitleriyle gündelik hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Kahve güne başlamanın sihirli formülü olduğu kadar, çoğu zaman da dost sohbetlerinin ve keyifli bir buluşmanın en güzel bahanesi. Bu keyfi dünyaca ünlü tasarım markaları ve tasarım ürünleriyle taçlandıran Pomstore; kokusuyla, tadıyla lezzet dolu kahvelerinizi birbirinden şık fincanlar, kupalar ve kahve aksesuarlarıyla bir ritüele dönüştürmeye davet ediyor. Peki, siz kahvenizi nasıl alırsınız?

Türkiye’de ilk kez pomstore.net ile satışa sunulan Seletti Era koleksiyonu cam ve porselenin muhteşem uyumundan oluşan, espresso fincanlarıyla kahve keyfine farklı bir yorum getiriyor. Kulpları porselen olan Era serisi Hangyu Kim tarafından tasarlandı.

CTRLZAK Art&Design Studio tarafından tasarlanan Seletti HYBRID serisi Çin ve Avrupa'nın ünlü tarihi ince porselenlerine sanatsal bir yaklaşım sunuyor. Hybrid fincan ve kupalar iki farklı desenin iki farklı dünyanın buluşması. Doğu ile Batı'nın estetik anlayışlarının arasında bağ kuran çok özel bir koleksiyon.

Barok stilinin modern bir yorumu olan Seletti I-Wares serisine ait porselen fincanlar ve kupalar rengarenk kulplarıyla kahve keyfinize enerji veriyor.

Yine Seletti’den günlük yaşamımızdaki tüketim çılgınlığına gönderme yapan

Estetico Quaditiano serisi, kullan-at objelerin formlarında tasarladığı porselen ürünleriyle dikkat çekiyor. Bu seriye ait sütlük, kahvelik ve espresso fincan seti farklı sunumlarınız için zevkli parçalar.

iittala Teema koleksiyonu, markanın en ikonik tasarım kahramanlarından Kaj Franck tarafından tasarlanan sonsuz sayıda şekil, boyut ve renk kombinasyonları yaratabileceğiniz çok yönlü bir koleksiyon. Farklı hacim ve ebatlarıyla sunulan Teema kupalar, şık ve yalın çizgileriyle tasarlanmış sütlüğüyle birlikte farklı bir kahve keyfi sunuyor.

Pomstore ürün gamına yeni eklenen Selben Studio Otto kahve fincanlarına ve ressam Kemal Kara imzalı Rondo “Kabadayılar” serisi fincanlara, Bouton ahşap sehpalar ve mermerle metalin eşsiz uyumunu sergileyen Diamond sehpalar eşlik ediyor.

Özlem Tuna tasarımı limoges ince porselen el yapımı kahve fincan, lokumluk, küçük vazo, pirinç üzeri altın ve gümüş kaplama su bardağı, pirinç üzeri oksit kaplama tepsiden oluşan özel set kahve içme keyfinizi tam anlamıyla bir ritüele dönüştürmek için sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe