Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

The Populist’ten hafta sonuna özel ‘tütsülenmiş’ lezzetler

Ustalıkla işlenmiş ‘craft’ tatları, dinamik menüsü ve sıradışı konseptiyle kısa sürede İstanbul’un en favori mekanlarından biri olan The Pop...

Ustalıkla işlenmiş ‘craft’ tatları, dinamik menüsü ve sıradışı konseptiyle kısa sürede İstanbul’un en favori mekanlarından biri olan The Populist, lezzetleriyle de fark yaratıyor. 

Hamburger, Pizetta, Chips & Guacamole gibi lezzetleri ile ön plana çıkan The Populist’in mutfak ekibi hafta sonuna özel olarak hazırlanan ‘Tütsülenmiş Kuzu Kafes’ ve ‘Tütsülenmiş Dana Kaburga’yla damak hafızalarında eşsiz lezzetler bırakıyor.

Hafta sonu The Populist misafirleri için özel hazırlanan ‘Tütsülenmiş Dana Kaburga’, 12 saat smoker makinasında meşe tütsüsüyle pişiriliyor. 4 kişi için paylaşımlı olarak sunulan bu lezzet röşti patates, zeytinyağlı rezene ve deniz tuzu salatasıyla servis ediliyor.

Bir diğer özel hafta sonu lezzeti ‘Tütsülenmiş Kuzu Kafes’ 8’li bir bütün halde, 2 buçuk saat yine meşe tütsüsüyle smoker makinasında hazırlanıyor. Bu lezzetin yanında, rezene salatası ve peynirli patates servis ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok