Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vakko Tea Atelier Çayın büyülü dünyası

Kurulduğu günden bu yana sadece moda değil ayrıcalıklı bir dünya ve yaşam tarzını tamamlayan koleksiyonlar sunan Vakko’dan yepyeni bir ürün:...

Kurulduğu günden bu yana sadece moda değil ayrıcalıklı bir dünya ve yaşam tarzını tamamlayan koleksiyonlar sunan Vakko’dan yepyeni bir ürün: Vakko Tea Atelier...

Çay ritüelini Vakko dokunuşu ile yepyeni bir boyuta taşıyacak Vakko Tea Atelier, farklı damak tatlarına ve günün farklı anlarına hitap eden çok özel yedi farklı çeşitten oluşuyor.

Dünyadaki tüm kültürler üzerinde çok önemli etkisi olan çay; Japonlar ve Çinliler için bir özel ritüelken İngilizler için asaletin simgesi olmuş, Fransızlar ise çay salonları ile çaya mekan boyutu eklemişler. Yüzyıllar boyunca her toplumda farklı şekillerde, farklı karışımlar ve farklı sunumlarla karşımıza çıkan çay, bir içecekten çok bir yaşam tarzının da göstergesi aslında…

Güçlü bir moda markası olmasının yanında yaşam tarzını tamamlayan özel ürünleriyle de adından sıkça söz ettiren Vakko, uzun süren çalışmaların sonucunda hayat geçirilen yepyeni Vakko Tea Atelier ile damaklarda benzersiz bir tat bırakmaya hazırlanıyor. Vakko Tea Atelier’in çay ritüelini tamamen değiştirecek koleksiyonu özel harmanlanmış beş farklı çay ile karışımsız çok özel iki çay olmak üzere toplam yedi çeşitten oluşuyor. Vakko Tea Atelier’in sabahtan geceye farklı tarzlara hitap eden çeşitleri, demleme özelliklerine uygun demlikleri ve özel fincanları ile de her içimi ayrı bir seremoniye dönüştürüyor.

60 gramlık özel kutuları ile sunulan Vakko Tea Atelier’in özel harmanlanmış çayları 55-85 TL arasında, karışımsız özel çay çeşitleri ise 145 TL. Vakko Tea Atelier’in eşsiz lezzetlerine tüm Vakkolar, Vakko Boutique’ler ve online.shop’tan ulaşabilirsiniz!

Vakko Tea Atelier’in özel harmanlanmış çay çeşitleri;

Vakko Tea Atelier Morning Tea

Bal tadı veren altın tomurcuklu siyah çay harmanları ile Morning Tea, yumuşak ve enerji dolu bir başlangıç için sabahlarınızın vazgeçilmez bir parçası olacak.

En doğru çay deneyimi için 95 derece su ile 4-5 dakika demlenmesi önerilmektedir.

Vakko Tea Atelier Tea Time

Siyah çayın, bergamot ve aspir yapraklarının eşsiz aromasıyla buluştuğu bu özel harman, Earl Grey tutkunlarına kurabiyeler eşliğinde kusursuz bir akşamüstü çay keyfi sunuyor.

En doğru çay deneyimi için 95 derece su ile 4-5 dakika demlenmesi önerilmektedir.

Vakko Tea Atelier Dream Tea

Yorucu bir günün ardından ruhunuzun papatya, gül ve lavantanın dinlendirici etkisiyle buluşacağı bu karışım, sizlere derin rüyalar eşliğinde huzurlu bir uyku vadediyor.

En doğru çay deneyimi için 95 derece su ile 5-7 dakika demlenmesi önerilmektedir.

Vakko Tea Atelier Mind & Body Tea

Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam anlayışı için tropikal yeşil çayın hindistan cevizi, limon otu ve zencefilin birleşimiyle harmanlandığı bu özel tat, zihninizi ve bedeninizi gün boyu canlı tutacak.

En doğru çay deneyimi için 80 derece su ile 3 dakika demlenmesi önerilmektedir.

Vakko Tea Atelier Masala Tea

Kakuleli Assam çayı ile karanfil, zencefil ve son olarak damağınızda tatlı bir dokunuş yaratacak hindistan cevizinin muhteşem uyumuyla beraber, Hint klasiğinin modern bir yaklaşımla buluştuğu bu otantik harman, sizleri uçsuz bucaksız bir yolculuğa çıkaracak.

En doğru çay deneyimi için 95 derece su ile 4-5 dakika demlenmesi önerilmektedir.

Vakko Tea Atelier’in karışımsız çok özel çay çeşitleri;

Vakko Tea Atelier Connoisseur White

Çin’in Fujian Bölgesi’nde, özellikle kraliyet ailesi için bahar hasatlarında toplanmış en yeni yapraklar ve tomurcuklar ufak dokunuşlarla duygularınıza hitap ederek sizleri benzersiz bir atmosfere götürecek.

En doğru çay deneyimi için 80 derece su ile 3 dakika demlenmesi önerilmektedir.

Vakko Tea Atelier Connoisseur Black

Çin’in Yunnan Bölgesi’nin yumuşak, altın tomurcukları diye adlandırılan klasik siyah çayı, Akçaağaç ve erik gibi tatlı lezzetlerle birleşerek harika bir sabah ve akşamüstü keyfi sunacak.

En doğru çay deneyimi için 100 derece su ile 4 dakika demlenmesi önerilmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok