Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

A enerji sınıfından %60 daha az enerji tüketen buzdolabı Bosch’ta

Verimli, estetik, kullanışlı ve son teknolojiyle geliştirilmiş ev aletleri üreten Bosch’un LowFrost alttan donduruculu buzdolabı KGE58BI44N,...

Verimli, estetik, kullanışlı ve son teknolojiyle geliştirilmiş ev aletleri üreten Bosch’un LowFrost alttan donduruculu buzdolabı KGE58BI44N, A enerji sınıfından %60 daha az enerji tüketerek son derece verimli ve ekonomik bir kullanım sunuyor. 

Minimum enerjiyle maksimum performans sağlayan A+++ enerji sınıf buzdolabı, geniş hacmi ve VitaFresh tazelik sistemiyle kullanışlı ve doğa dostu bir seçim.

Küresel ısınmanın ve artan dünya nüfusunun tehdit ettiği doğal kaynakları verimli şekilde kullanmanın yollarından biri de tasarruflu ev aletlerine yönelmek olarak öne çıkıyor. Ev elektroniği üreticileri de verimli ürünler geliştirmek için çalışmalarını uzun yıllardır sürdürüyor. Biz de, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nün yaklaştığı şu günlerde, özellikle mutfaklarımızda sıklıkla kullandığımız ürünlerin verimlilik etiketlerine bir kez daha dikkat ederek, daha hassas seçimler yaparak doğaya katkı sunabiliriz.

Ürettiği tüm ürünlerde verimli kaynak kullanımına, tasarrufa ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi vurgulayan Bosch Ev Aletleri, A enerji sınıfından %60 daha az enerji tüketen LowFrost alttan donduruculu buzdolabı KGE58BI44N ile bu konudaki hassasiyetini sürdürüyor. Yılda yalnızca 196 kWh enerji tüketen buzdolabı üstün verimliliğinin yanında kolay temizlenebilir Inox dış yüzeyi, toplam 508 litrelik geniş iç hacmi, elektronik sıcaklık ayarı, süper soğutma ve şok dondurma fonksiyonlarıyla kolay bir kullanım sunuyor.

VitaFreshtazelik sistemi sayesinde yiyecekleri çok daha uzun süre taze tutan buzdolabı, FlexShelf özelliği sayesinde ihtiyaç duyulduğunda daha fazla depolama alanı yaratılmasına imkan sağlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe