Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Anadolu’nun sır lezzetlerinden meraklılarına

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva, kasım ayında iki yeni lezzeti daha misafirleriyle buluşturuyor. Anadolu’nun sı...

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva, kasım ayında iki yeni lezzeti daha misafirleriyle buluşturuyor. Anadolu’nun sır lezzetlerinden kuzu etli şevketibostan ve kestane aşı, ay sonuna kadar Kiva Bomonti’de lezzet meraklılarını bekliyor.


Anadolu’nun sevilen yemeklerini yöresel farklılıkları gözeterek hazırlayan Kiva Bomonti’nin ay boyunca konuklarına sunacağı kuzu etli şevketibostan, Anadolu’nun en zengin mutfaklarından Ege Bölgesi’nin pişirme usullerine göre hazırlanıyor. Bölgenin bin yıllık lezzeti şevketibostan bitkisinin kökleriyle ve kuzu etiyle pişirilen yemek, kırmızı et ile sebze birlikteliğinin kadim tatları arasında yer alıyor.

Uzun yıllardır Kiva’nın mutfağını yöneten ve yöre yemeklerini yerinde öğrenen Şef Deniz Şahin’in özel reçetesiyle yapılan kestane aşı ise, serin sonbahar günlerinin yıldız tatlarından kestane ile hazırlanıyor. Ekim ve Kasım aylarında en lezzetli dönemine erişen kestane ile kuzu etini bir araya getiren lezzet hazinesi, içerisinde yer alan tereyağı, arpacık soğanı ve zerdeçal ile iştah kabartıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe