Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Anne Elinden, Çok Pratik, Lezzetli ve Sağlıklı Çorbalar

Lezzet uzmanı MeyaneRU’nun anne eli değmiş sağlıklı, lezzetli ve bir o kadar da pratik çorbaları soğuk kış günlerinde içinizi ısıtıyor. Soğa...


Lezzet uzmanı MeyaneRU’nun anne eli değmiş sağlıklı, lezzetli ve bir o kadar da pratik çorbaları soğuk kış günlerinde içinizi ısıtıyor.

Soğan, Mercimek, Köfteli-Nohut ve Zerdeçallı-Havuçlu-Patates gibi her biri farklı damak zevkine hitap eden, sofranızdan eksik etmeyeceğiniz MeyaneRu çorbaları içime hazır halde 500 ml. cam kavanozlarda satışa sunuluyor.

Dumanı tüten çorbanızı servis etmeniz için yapmanız gereken tek şey sadece 5 dakika çorbanızı ısıtmanız. İsterseniz akşam yemeğinde başlangıç, isterseniz öğleden sonra kısa bir mola, isterseniz de bebeğiniz için hem sağlıklı hem de vitamin deposu bir öğün olarak MeyaneRu çorbalar hayatınıza sağlık, lezzet ve kolaylık katıyor.

Pratik ve sağlıklı lezzetler yapmak için çok fazla zamanı olmayanlara, birbirinden özel çorbaları ile tamamen doğal ve katkısız ürünler sunan MeyaneRu, sofranızda iştah açıcı aynı zamanda besleyici bir başlangıç oluyor. Geleneksel çorba kıvamında hazırlanan ve içeriğinde herhangi bir katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı ve mono sodyum glutamat (MSG) içermeyen çorbaların tamamı yine MeyaneRu’nun özel ev yapımı et, tavuk ve sebze suları ile hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe