Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Bu fiyatlar galakside yok” diyen uzaylı evine dönmüyor

McDonald’s, en sevilen ürünlerinden Big Mac, McChicken ve Double KöfteBurger için yeni bir kampanya başlattı. Big Mac Menü’nün 11. 95 TL’den...

McDonald’s, en sevilen ürünlerinden Big Mac, McChicken ve Double KöfteBurger için yeni bir kampanya başlattı. Big Mac Menü’nün 11. 95 TL’den satıldığı kampanyanın reklam filminde ise sevilen oyuncu Binnur Kaya’nın bir uzaylı ile maceraları konu ediliyor.

McDonald’s, sonbaharı en sevilen ve ikonik ürünleri için tasarladığı özel bir kampanya ile karşılıyor. “Bu Fiyatlar Galakside Yok” kampanyası kapsamında Big Mac Menü 11.95 TL’den, McChicken Menü 9.95 TL’den, Double Köfteburger Menü ise 10.95 TL’den satılıyor. Kampanyanın reklam filmi ise yine çok eğlenceli.

“Bu kampanya galakside bile yok”

Filmde McDonald’s ürünlerini çok seven ve yeni fiyatları duyunca gezegenine dönmekten vazgeçen bir uzaylı ve onu uzun süredir misafir etmek zorunda kalan bir aile konu ediliyor. Filmde anneyi Binnur Kaya canlandırıyor. Kaya, gemisini tamir ettirmiş olmasına rağmen yeni McDonald’s kampanyası yüzünden uzaylıyı gezegenine gönderemediğinden şikayet ediyor.

McDonald’s Türkiye Pazarlama Müdürü Selin Süzer, kampanya ile ilgili olarak, “McDonald’s eğlenceli bir marka ve işimiz insanları gülümsetmek. Bu reklam filmi ile de bunu fazlasıyla başardığımızı düşünüyoruz” dedi.

McDonald’s önümüzdeki günlerde evine dönmeyen uzaylının ve onu misafir eden ailenin eğlenceli hikayesini anlatmaya devam edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe