Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çayın Her Hali...

190 yılı aşkın tarihi ile çay severler için bir tutku haline dönüşen Ronnefeldt dünyanın dört bir yanında keyifle yudumlanıyor. En iyi çay t...

190 yılı aşkın tarihi ile çay severler için bir tutku haline dönüşen Ronnefeldt dünyanın dört bir yanında keyifle yudumlanıyor. En iyi çay tarlalarından özenle toplanan yaprak ve tomurcuklar ile üretilen çaylar yaşanan keyifli anlara eşlik ediyor.

En özel çay bölgelerinden deneyimli uzmanlar tarafından ithal edilen, karıştırılan ve aromatize edilen Ronnefeldt çaylar özel metotlar ile hazırlanıyor. Yenilenebilir filtreler içerisinde sunulan ve ekolojik dengeye zarar vermeyecek şekilde tasarlanan çaylar ile dört mevsim sofralarınıza eşlik edebilecek sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Ronnefeldt ile Soğuk Çay

Ronnefeldt çayları özel tarifleri ile soğuk çay hazırlamanıza da imkan veriyor. Mangolu buzlu yeşil çay, nane ve limon otlu buzlu çay, tatlı kırmızı meyvelerle buzlu çay, portakal ve kremalı buzlu çay gibi değişik tatların tarifleri ile Ronnefeldt sizin için bir çaydan çok daha öte…

Mangolu Buzlu Yeşil Çay

0.4 litrelik demlikte Tea-Caddy Morgentau (veya 2 adet LEafCup Morgentau) çayını 3 dakika demleyin.
Sürahinizin 0,5 litresini buz küpleri ile doldurun ve demlenen çayınızı sürahiye dökün.
Daha sonra tatlandırmak için 2 cl mango surubu, 1 cl limon şurubu ekleyin ve kısa bir süre karıştırın.
Taze limon dilimleri ile süsleyin.
Portakal ve Kremalı Buzlu Çay

0,4 litrelik demlikte Tea-Caddy Cream Orange (veya 2 adet LeafCup Rooibos Orange) çayını 5 dakika demleyin.

Sürahinizin 0,5 litresini buz küpleri ile doldurun ve demlenen çayınızı sürahiye dökün.
Daha sonra tatlandırmak için 4 cl karamel şurubunu ekleyin ve kısa bir süre karıştırın.

Taze portakal dilimleri ile süsleyin.

Kraliyet ailesine, soylu ailelere ve Frankfurt civarındaki lüks otellere kaliteli çay tedariği ile başlayan bu serüven günümüzde 70’i aşkın ülkede lüks oteller ve restoranlarda çay tutkunlarına serviste mükemmeliyet misyonu ile devam etmektedir. Organik çay yetiştirilmesini destekleyen marka Türkiye’de The Ritz-Carlton İstanbul, St. Regis İstanbul, Jumeirah Bodrum Palace, Rixos Premium Bodrum, D-Hotel Marmaris, Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Conrad İstanbul, JW Marriott Ankara, Hilton İstanbul, The İstanbul Edition otellerinde geniş ürün yelpazesi ile sunulmaktadır. Ronnefeldt çaylarını La Patisserie Lune(Nişantaşı), Milano Gourmet(Nişantaşı), Şütte(Nişantaşı), Doğa Şarküteri(Etiler), Santral Şarküteri(Bebek), Gurmeköy(Acıbadem), Gimtaş(Suadiye), Kardeşler(Kuzguncuk), Şanlık(Caddebostan, Beylerbeyi) satış noktalarından temin edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe