Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meşhur ekşi maya ekmeği ile lezzetler

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin başarılı şefleriyle hayata geçirdiği ‘Picks by Pros/Chefs’ proj...

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin başarılı şefleriyle hayata geçirdiği ‘Picks by Pros/Chefs’ projesinde, yılın son konuğu Şemsa Denizsel oldu.

“Yeni İstanbul Mutfağı” adıyla tanımladığı yemekler pişiren ve Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinden 86 parça ürün seçen Şemsa Denizsel, 17 Aralık Cumartesi günü Zorlu Center Crate and Barrel mağazasında gerçekleştirilen workshop’ta katılımcılarla lezzetli tariflerini paylaştı.

Etkinlikte katılımcılar, Şemsa Denizsel’in meşhur ekşi maya ekmeği ile yaptığı tariflerle tanıştı. Şemsa Denizsel’in Crate and Barrel’dan seçtiği ürünleri kullanarak hazırladığı pancarlı ekmek salatasının, balkabaklı bruschettanın, pancarlı mısır ekmeğinin ve ekşi maya ekmeğinin hem detaylarını öğrenme, hem de tadına bakma fırsatı yakalayan yemek tutkunları, Denizsel’in hazırladığı yemeklerin tariflerini ve püf noktalarını anlatan tarif kitapçığına da sahip oldu.

Şemsa Denizsel’in seçimleri, 31 Aralık’a kadar tüm Crate and Barrel mağazalarında!

Yemek fotoğrafı stilistliğinden şefliğe, yemeğin her alanında kariyer yapan Denizsel’in seçimleri arasında, sunum önerilerinden saklama alternatiflerine, mutfakta hayatı kolaylaştıran ürünlerden servis seçeneklerine kadar birçok ürün yer alıyor. Şık sunumlar için Keaton Servis Kaselerini, Lawrence Serisini, Akasya Ayaklı Servis’i ve French Kitchen Mermer Ayaklı Meyve Kase’yi öneren Şemsa Denizsel, saklama çözümleri için de Weck Konserveleri, Heritage Hill Cam Kavanozları ve OXO GreenSaver Saklama Kaplarını tercih etti.

2000 yılında kurduğu Kantin restoranın yanı sıra, mönü ve işletme danışmanlığı da yapan yapan Şemsa Denizsel, favori Crate and Barrel seçimleri arasında mutfakta hayatı kolaylaştıran 5 Parça Karıştırma Kabı Seti’ne, cam ölçü kaplarına, rengarenk Cuisine Çizgili 2'li Kurulama Bezi Setleri’ne, OXO Paslanmaz Çelik Maşalara ve MicroPlane Rendelere de yer verdi.

‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında Şemsa Denizsel’in seçimleri, 31 Aralık’a kadar Zorlu Center, Akasya, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde mutfak ve sofralar için ilham kaynağı oluyor.

Proje kapsamında, ‘Picks by Pros/Chefs’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı ÇABA Derneği’ne bağışlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe