Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemeklerinizi ziyafete dönüştürüyor

Lezzet tutkunlarının favorisi, İtalyan mutfağına dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz Eataly’nin ünlü şefleri, Aralık ayı boyunca yeni yı...

Lezzet tutkunlarının favorisi, İtalyan mutfağına dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz Eataly’nin ünlü şefleri, Aralık ayı boyunca yeni yıl davetlerinize özel lezzetler hazırlamak üzere bu kez sizin mutfağınıza giriyor. Yeni yıl ruhunu yaşatacağınız davetlerinizde siz sevdiklerinizi ağırlarken Eataly şefleri de sizin için özel bir menü hazırlayarak, yemeklerinizi ziyafete dönüştürüyor.

Aralık ayı ilk günlerinden başlayarak çeşitli yeni yıl kutlama davetleri sayesinde yeni yıl ruhunu ay boyunca hissettirir. Yeni yıl davetlerinin tadı aile ve dostlarla kalabalık sofralarda paylaşılan yemeklerle çıkar. Siz de bu ay sevdiklerinizle birlikte lezzetli yemekler yemek, tadına doyulmaz bir menü ile davetinizi unutulmaz bir şölene dönüştürmek istiyorsunuz ama bunun için ayıracak zamanınız yok mu? Ya da ne ikram edeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Tam da bu noktada en lezzetli İtalyan yemeklerini bir arada sunan Eataly İstanbul, imdadınıza yetişiyor.

Eataly, Aralık ayı boyunca evinizin rahatlığında, İtalyan lezzetleriyle ağırlamak istediğiniz misafirleriniz için yeni yıl ruhuna uygun özel sofranızı hazırlamak üzere sizin mutfağınıza konuk oluyor. Sevdiklerinize şık sofralar hazırlamak için sizinle birlikte menüye karar veren ve sonrasında sizin için mutfağa giren İtalyan şefler, davet sofralarınızı da sizin için özelleştiriyor. İtalyan şefler, misafirleriniz için Eataly’nin iştah açıcı en taze ürünleri ile oluşturulacak leziz menüden, yemeklerin sunumuna kadar tüm süreçte sizin yanınızda oluyor.

Misafirleriniz ve sizin damak zevkiniz için Eataly şeflerinin yönlendirmesiyle oluşturulacak lezzetli menüyle Aralık ayı boyunca evinizde sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz. Sizin tek yapmanız gereken davetli listenizi hazırlamak. Geri kalan her şeyi Eataly’nin deneyimli şeflerine bırakın ve kendi davetinizin tadınızı çıkarın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe