Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Acıktığın an yanında: Sen nereye ‘Ton’ oraya

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, evde, ofiste, yolda, sporda kısacası istediğiniz her an her yerde rahatlıkla yanınızda olabilecek Poşet T...

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, evde, ofiste, yolda, sporda kısacası istediğiniz her an her yerde rahatlıkla yanınızda olabilecek Poşet Ton Balığı ile balık severlere pratik bir alternatif sunuyor.


Dardanel Poşet Ton’un, spor yapan ve formuna dikkat edenler için Light, lezzetten ödün vermeyenler için ise Zeytinyağlı seçenekleri bulunuyor.

Deneyenin lezzetinden vazgeçemeyeceği Dardanel Poşet Ton Balığı’nın, ince ve kullanışlı paketiyle taşınması çok daha kolay. Enfes tadıyla her zaman her yerde yanınızda olacak Dardanel Poşet Ton Balığı yüzde 100 katkısız ve doğal bir içeriğe sahip.

Yüzde 96 daha az yağlı, yüzde 57 oranında ise daha az kalorili Dardanel Light Poşet Ton Balığı klasik lezzeti korurken, sporcu ve formuna dikkat edenler için uygun bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. Dardanel’in zeytinyağı ile birleşerek lezzeti artan ton balığı ise damak tadına önem verenlerin imdadına koşuyor. Balığın sunduğu lezzete ve faydalarına pratik bir şekilde ulaşabileceğiniz Dardanel Poşet Ton Balığı ile farklı ve lezzetli tarifler hazırlayarak sofralarınıza renk katacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe