Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Avustralyada kahvaltıda bulgur keyfi

Duru Bulgur’un tescilli ürünü Başbaşı Bulgur Avustralyalıların kahvaltı soflarına girdi. Avustralyalılar, Başbaşı Bulgur ile hazırlanan Ball...

Duru Bulgur’un tescilli ürünü Başbaşı Bulgur Avustralyalıların kahvaltı soflarına girdi. Avustralyalılar, Başbaşı Bulgur ile hazırlanan Ballı Bulgurlu Meyve Salatasının tarifini televizyondaki yemek programından öğrenerek kahvaltılarında tüketmeye başladı.

Uzun zamandır Avustralya’ya bulgur ihraç eden Duru Bulgur, son bir yılda yaptığı tanıtım ve tadım etkinlikleriyle Türk bulgurunu kahvaltı sofralarına sokmayı başardı. Avustralya halkının bulguru keşfetmesini sağlayan Duru Bulgur’un tescilli ürünü Başbaşı, Avustralyalıların kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi oldu.

Tadım aktivitelerinde ve Duru Bulgur’un sponsor olduğu Good Chef Bad Chef adlı tv yemek programında Başbaşı Bulgur ile hazırlanan Ballı Bulgurlu Meyve Salatası oldukça beğenildi. Klasik anlamda zengin bir kahvaltı kültürü olmayan Avustralyalılar kahvaltıda daha çok süt ile mısır gevrekleri gibi ürünleri tüketiyordu.

TV’deki yemek programından öğrendiler

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Hedeflediğimiz ülkelerin beslenme alışkanlıklarını çok iyi inceleyip analiz ediyor ve buna göre bulgurlu özel tarifler geliştiriyoruz. Taş değirmende ürettiğimiz Başbaşı Bulgurla yapılan Ballı Bulgurlu Meyve Salatası da bulgurla farklı hangi yemekler yapılabilir, bulguru sabah kahvaltılarına nasıl adapte edebiliriz düşüncesi ile oluşturduğumuz inovatif bir tarif. Bu tarif özellikle bulguru hiç bilmeyen Avustralyalılar tarafından çok beğenildi.

Avustralyalı aileler, bizim onlara marketlerde tattırdığımız Başbaşı Bulgurlu, Meyveli Salatanın tarifini öğrenerek, bu salatayı kahvaltılarında tüketmeye başladılar. Başbaşı bulgurlu mevye salatamızın tarifi Avusturya’nın en çok izlenen tv yemek programı Good Chef Bad Chef programında ünlü Chef Adrian Richardson tarafından canlı yayında yapıldı.

Beslenme uzmanı Zoe Bingley Pullin’in de katıldığı programda Başbaşı bulgurlu meyve salatası tarifiyle birlikte bulgurumuz kullanılarak 10 çeşit yemek yapıldı. Tanıtım çalışmalarının bu denli güzel sonuçlar vermesinden oldukça mutluyuz. Önceki yıla kıyasla Avustralya’daki satışlarımızda yüzde 10 artış var. Avustralyalıların damak zevkine uygun başka tarifler de geliştireceğiz”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe