Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta Kadınların Yanında!

Bingo, yeni formüllü bulaşık deterjanlarıyla kadınların hayatına değer katmaya devam ediyor; ‘Bingo Dalından Limon Sıvı Bulaşık Deterjanı’ v...

Bingo, yeni formüllü bulaşık deterjanlarıyla kadınların hayatına değer katmaya devam ediyor; ‘Bingo Dalından Limon Sıvı Bulaşık Deterjanı’ ve ‘Bingo Sıvı Bulaşık Deterjanı Hassas Eller’ ile kadınlara aradıkları doğallığı sunuyor.

‘Bingo Dalından Limon Sıvı Bulaşık Deterjanı’ ile limon bahçelerinin mis kokusunu bulaşıklara taşıyan Bingo, sadece bulaşıklardaki yağları hızlı çözmekle kalmıyor, bulaşıklarda durulama sonrası kalıntı bırakmıyor. %100 daha güçlü performansıyla ‘0’ deterjan kalıntısı sunan yeni formül, daha fazla tabak yıkıyor ve %100 daha fazla köpükle bulaşık keyfini ikiye katlıyor.

Bulaşıkları ışıl ışıl yapan ‘Bingo Sıvı Bulaşık Deterjanı Hassas Eller’ ise; kremsi formülüyle sadece bulaşıkları temizlemekle kalmıyor, özel olarak geliştirilmiş cilde dost, hipoalerjenik formülüyle elleri koruyor ve bulaşığın ardından yumuşaklık hissi yaşatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok