Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘Parmak ısırtan lezzet’ sosyal medyayı salladı

Sloganını ‘Parmak Isırtan Lezzet’ olarak değiştiren KFC Türkiye, yeni slogan lansmanını sosyal medyaya taşıdı. Gün boyu fenomenlerin bandajl...

Sloganını ‘Parmak Isırtan Lezzet’ olarak değiştiren KFC Türkiye, yeni slogan lansmanını sosyal medyaya taşıdı. Gün boyu fenomenlerin bandajlı parmakları merak konusu olurken 27 milyon kişiye erişim sağlandı

KFC Türkiye, ‘Parmak ısırtan lezzet’ sloganının lansmanını dikkat çekici bir projeyle sosyal medyaya taşıdı. Sosyal medya fenomenlerinin gün boyu paylaştığı bandajlı parmak fotoğrafları ve videolarıyla, yazım hatalı metinlerinin arkasından KFC Türkiye’nin ‘Parmak ısırtan lezzet’ kampanyası çıktı. İlgi odağına dönüşen içerikleri, Rabarba adlı radyo programına taşıyan ünlü stand-up’çı Mesut Süre de esprileriyle kampanyaya dahil oldu.

Vine fenomenliğini YouTube’da devam ettiren Berkcan Güven’in 70 binin üzerinde beğeni alan yaralı parmaklar postuyla başlayan akıma diğer fenomenler de katıldı. OHA Diyorum! ekibi sarılı parmaklarla video oyunu oynadı; Berkingam twitter hesabından random gülmeye benzer bir tweet attı. Pucca’nın da twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm gün merak uyandıran bandajlı parmakların aslı yine fenomenler tarafından açıklandı. KFC’nin ‘Parmak ısırtan lezzet’ lansmanı kapsamında yapılan çalışma, mesajını hedef kitlesine esprili bir dille vermiş oldu.

Gün boyunca 337.359 kez izlenen Oha Diyorum Tavuk Yedirme Yarışması ve Kaleci Olup Penaltı Kurtarmaya Çalıştık videoları dikkatleri çekerken, lansman kampanyasının erişimi 27.344.118, etkileşimi ise 213.226 kişi oldu. #parmakısırtanlezzet hashtag’i Twitter Trend Topic listesine önce 9’uncu sıradan giriş yaptı ardından da hızla 2’inci sıraya yükselerek organik bir başarı elde etti.



KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, yeni sloganla ilgili şunları söyledi: “KFC tüm dünyada 11 gizli baharatından gelen özgün ve dayanılmaz lezzeti bilinen, son derece orijinal bir marka. KFC tavuklarının en önemli özelliği ise elle yenmesi. Tüm dünyada devreye aldığımız marka sloganımız ‘Parmak Isırtan Lezzet’ (Finger Licking Good), tamamıyla markanın özünden geliyor ve ürünün dünyaca ünlü eşsiz tadını işaret ediyor. Ayrıca bizler kültür olarak maçlarda tezahürat yaparken, düğünde eğlenirken, arkadaşlarımızla sosyalleşirken ellerimizi kullanarak kendimizi ifade eden bir ülkeyiz. Kültürümüzde bir şeyin çok lezzetli olduğunu anlatmak için de yine parmaklarımızı işaret ediyor, ‘parmaklarını yersin’ diyoruz. Bu KFC Türkiye için çok özel bir eşleşme oldu. Bu sloganla tüketicilerimize ‘kendin ol’, ‘kendin olduğun anları çoğalt’ ve ‘içindeki seni ortaya çıkart’ diyoruz.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok