Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sezonun trendi bakır!

Crate and Barrel ile bu sezon içecekler bakırda hazırlanıyor! Parıldayan bakırlar ile doldurun, karıştırın ve servis edin… Stil sahibi evle...

Crate and Barrel ile bu sezon içecekler bakırda hazırlanıyor! Parıldayan bakırlar ile doldurun, karıştırın ve servis edin…

Stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel, şık ve modern sunum seçenekleri ile yılın trendlerini sofralarınıza taşıyor. Crate and Barrel’ın Sonbahar–Kış Koleksiyonu, bakır ürünleriyle dikkat çekiyor.

Hazırlayın…

Londralı tasarımcı Aaron Probyn’in tasarımı Orb miksoloji serisi, Bakır Rengi Shaker ile unutulmaya yüz tutmuş nostaljik kokteylleri evlerde yeniden canlandırmaya geliyor. Paslanmaz çelikten üretilen ürün, hem şık hem de işlevsel çizgiler taşıyor. Aynı serinin bir parçası olan Orb Bakır Rengi İçki Ölçeği ise taban tabana yerleştirilmiş ölçü kaplarıyla modern heykel sanatının bir örneğini yansıtıyor.

Servis edin…

Limon suyu, votka, zencefilli bira ve bol miktarda buzdan oluşan 1950'lerin klasik kokteyli Moscow Mule için özel olarak tasarlanan Moscow Mule Bardağı, geleneksel bakır bardağa alternatif olarak bakır kaplamalı paslanmaz çelik yapısı ile Crate and Barrel’ın en favori ürünleri arasında yer alıyor.

Bakırın sıcak görüntüsü, Moscow Mule ile sınırlı kalmayıp, kokteylleri, cinleri ve martinileri de etkisi altına alıyor. Kokteyl bardağı, shot bardağı ve içki kovasından oluşan Bakır Martin Bar Koleksiyonu, kolay bakımı ile hem şık hem de pratik kullanımıyla farkını ortaya koyuyor.

Aaron Probyn’in tasarımı Orb Bakır Tepsi ise kalabalık davetlerde geniş hacmi ile en büyük yardımcınız oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe