Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yiyeceklerin Besin Değerini Korumak

Sağlıklı beslenmenin ilk kuralı yiyecekleri doğru yöntemlerle tüketime hazırlamaktır. Enplus Mağazaları tarafından satışa sunulan Silit ürün...

Sağlıklı beslenmenin ilk kuralı yiyecekleri doğru yöntemlerle tüketime hazırlamaktır. Enplus Mağazaları tarafından satışa sunulan Silit ürünleri, Silargan® kullanılan yapısı ile yiyeceklerinizin besin değerlerini kaybetmeden nefis yemekler hazırlamanıza yardımcı olur.

Sağlıklı beslenme için besinleri doğru yöntemlerle pişirmek oldukça önemli bir konudur. Genellikle pişirme işlemini gerçekleştirirken, besin ihtiyacımızı karşılayacak gıdaları faydasız posalara dönüştürebiliyoruz. Doğru pişirme ekipmanları kullanılarak bu durum ortadan kaldırılabiliyor ve yiyeceklerin besin değeri korunabiliyor. Hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapmak isteyen herkesin mutfakta bir numaralı yardımcısı ise Enplus Mağazaları’nda satışa sunulan Silit Silargan ürünler oluyor.

Annelerin gönlünü fethedecek “Antialerjik” iç yüzey

Silit Silargan ürünlerin en önemli özelliklerinden biri antialerjik olması. Silarganların, pürüzsüz içyapısı ve içinde bulunan gümüş iyonları bakteri üremesini engelleyerek annelerin gönlünü fethediyor. Ayrıca Silit Silargan ürünler, dünya nüfusunun %18’inin alerji problemi olan Nikel de içermiyor.

Silit’in tencere ve tavalarında bulunan Silargan yapı, doğada gıda ile teması uygun olan 10’dan fazla mineralin 1200 ile 1300 derece arasında pişirilmesiyle oluşuyor. Bu durum ise Silit Silargan ürünlerin çizilmeye dayanıklı, yüksek sıcaklıkta uzun süre kullanımını, sağlam olmasını ve kolay temizlenebilmesini de sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok