Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aşkınızın Tarifi Qurabiye’de

Dünya pasta ve kurabiye trendlerinin öncüsü, mücevher zarafetini pasta ustalığı ile buluşturan Qurabiye, yılın en romantik gününe özel tasar...

Dünya pasta ve kurabiye trendlerinin öncüsü, mücevher zarafetini pasta ustalığı ile buluşturan Qurabiye, yılın en romantik gününe özel tasarladığı pasta, cupcake ve kurabiyelerle hem damaklarda hem de kalplerde iz bırakacak. 

Sevgilisine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere özel tasarlanan “Konuşan Cupcakeler”, “Zarf Kurabiyeler” ve “Camelia Pasta” ve “Romance” Qurabiye’de Sevgililer Günü boyunca sizleri bekliyor. Siz sevgilinize mesajınızı hazırlayın, Qurabiye tadını uzun süre unutamayacağınız romantik anlara dönüştürsün.

Bu sevgililer gününde Qurabiye, sevgisini en romantik şekilde ifade etmek isteyenlerin adresi oluyor. Sevgi, lezzet ve süprizi bir arada sunan Qurabiye, Sevgililer Günü’ne özel lezzetleriyle aşkınızın tarifini unutulmaz kılacak.

Sevgilinize hazırladığınız mesajla bezenen “Konuşan Cupcakeler” ve “Zarf Kurabiyeler”, tabiattaki halleriyle yarışacak doğallıkta güllerle bezenen, vişne şöleni “Camelia Pasta” ve kırmızının her tonuyla baş döndüren “Romance” hem damaklarda hem de kalplerde iz bırakacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok